Rolle

skuespillere, der afviste tv-roller

skuespillere, der afviste tv-roller
  1. Hvem afviste spøgelsesrolle?
  2. Hvem blev næsten kastet i Lost?
  3. Hvilken skuespillerinde afviste hovedrollen i Titanic?
  4. Hvem afviste rollen for Pretty Woman?
  5. Hvorfor dræbte Carl Sam i Ghost?
  6. Hvem afviste Forrest Gump-rollen?
  7. Hvem ellers auditionerede for rollen som Jack i Titanic?
  8. Hvem ellers havde audition for Elle Woods?
  9. Hvem ellers havde audition til House?
  10. Hvilke skuespillere blev overvejet for Titanic?
  11. Hvor meget fik Leonardo DiCaprio betalt for Titanic?
  12. Hvorfor blev Claire Danes Titanic?

Hvem afviste spøgelsesrolle?

Whoopi Goldberg har afsløret, at hun blev afvist for sin ikoniske rolle i Ghost, men sendte rollen efter, at Patrick Swayze nægtede at blive involveret, indtil hun havde audition. Skuespilleren, 64, har løftet låget på castingsprocessen til kultfilmen og afslører, at hun oprindeligt blev afvist på grund af hendes personlighed var 'for stor'.

Hvem blev næsten kastet i Lost?

Kate Mara fik næsten en rolle på Lost. Skuespilleren er blevet nomineret til en Emmy og høster ros for sine turneringer i shows som House of Cards og filmen Chappaquiddick.

Hvilken skuespillerinde afviste hovedrollen i Titanic?

GWYNETH PALTROW: ROSE, TITANIC

1997-blockbuster gjorde Kate Winslet til en superstjerne, men Paltrow var tæt på at blive kastet som Rose, den posh passager, der faldt for Leonardo DiCaprios rakish Jack ombord på den dømte sejlads. ”Jeg ved, at historien er, at jeg afviste den,” sagde Paltrow til Howard Stern.

Hvem afviste rollen for Pretty Woman?

Molly Ringwald: Vivian Ward i 'Pretty Woman'

80'ernes teenagedronning var efter sigende tæt på at spille den daværende ukendte Julia Roberts rolle i 1990-klassikeren. "Julia Roberts er det, der skaber den film. Det var hendes del," sagde Ringwald under en Reddit Q&A i april 2012.

Hvorfor dræbte Carl Sam i Ghost?

Sam opdager, at Carl var involveret i en hvidvaskningsordning i banken, og at angrebet var et forsøg fra Carl på at erhverve Sams sikkerhedskoder, så han kunne overføre pengene fra de mange konti til en i en anden bank.

Hvem afviste Forrest Gump-rollen?

Oprindeligt blev filmen tilbudt Bill Murray, John Travolta og Chevy Chase. Alle tre afviste rollen, og til sidst kom vores sande Gump på tavlen.

Hvem ellers auditionerede for rollen som Jack i Titanic?

Matthew McConaughey auditionerede for Jack sammen med Winslet

Efter hans gennembrudsroller i 1993's Dazed and Confused og 1996's A Time to Kill var Matthew McConaughey i høj efterspørgsel. Og da muligheden for at medvirke i Titanic kom, var han helt inde.

Hvem ellers havde audition for Elle Woods?

Sienna Guillory auditionerede til hovedrollen. Katherine Heigl auditionerede for at spille "Elle Woods", men Reese Witherspoon vandt rollen. Natasha Henstridge var et topvalg for hovedrollen, men var ikke tilgængelig. Jennifer Love Hewitt blev betragtet som hovedrollen, før Reese Witherspoon endelig blev kastet.

Hvem ellers havde audition til House?

16 Kunne en anden have spillet House? Denis Leary, David Cross, Rob Morrow og Patrick Dempsey blev betragtet som del af House. Kyle MacLachlan auditionerede også for rollen - han beskrev den som en af ​​de værste auditions i hans liv.

Hvilke skuespillere blev overvejet for Titanic?

22 skuespillere, du ikke vidste, der blev auditioneret for "Titanic"

Hvor meget fik Leonardo DiCaprio betalt for Titanic?

Hvor meget blev Leonardo DiCaprio betalt for 'Titanic'? At spille Jack Dawson i Titanic tjente Leonardo en løn til en værdi af $ 2,5 millioner, men der var endnu større tal, der var indstillet til at komme ind på hans bankkonto takket være den forhandlede aftale, han indgik med studiet for en andel på 1,8% af bruttoindkomsten i filmen.

Hvorfor blev Claire Danes Titanic?

Hvorfor Claire Danes afslog 'Titanic' ... Claire Danes har afsløret, at hun blev tilbudt rollen som Rose i James Camerons Titanic før Kate Winslet, men afviste det, fordi hun lige havde spillet modsat Leonardo DiCaprio i det romantiske epos Romeo + Juliet.

simpsons slutter
For nylig fornyet til en rekordstor 33. og 34. sæson, som vil holde The Simpsons i luften indtil mindst 2023, viser den animerede sitcom intet tegn på...
10 fantastiske fakta om Simpsons
Hvem er den fedeste person i Simpsons??Hvem har 5 fingre i Simpsons?Hvad er Simpsons berømt for?Hvad er Mr Burns fulde navn i The Simpsons?Hvor tung e...
bedste moderne simpsons episoder
The Simpsons: 5 fantastiske episoder fra de seneste årstider (& 5 værste episoder fra guldalderen)1 Bad Golden-Age Episode: All Singing, All Danci...