Stjerne

Top 10 grunde ET var i hemmelighed en Jedi Knight

Top 10 grunde ET var i hemmelighed en Jedi Knight
  1. Er ET en Jedi-ridder?
  2. Var et kraftfølsomt?
  3. Var ET ved hjælp af styrken?
  4. Hvad kalder du en Jedi-ridder?
  5. Er Jar Jar Binks en Sith Lord?
  6. Hvad er ETs rigtige navn?
  7. Er Steven Spielberg og George Lucas venner?
  8. Hvilken art er Yoda?
  9. Er ET og Yoda relateret?
  10. Er ET canon i Star Wars?
  11. Er jorden kanon i Star Wars?
  12. Hvad kom først ET eller Star Wars?

Er ET en Jedi-ridder?

fra Steven Spielbergs E.T .: The Extra Terrestrial er faktisk en Jedi Knight fra Star Wars universet af George Lucas. ... De handlede endda rester til sci-fi-filmene, der hver blev lavet i slutningen af ​​70'erne: Lucas fik en andel i Close Encounters of the Third Kind, og Spielberg fik en andel i Star Wars.

Var et kraftfølsomt?

Bemærk: Denne teori er stærkt afhængig af Legends-historien om Star Wars. E.T. er etableret til at komme fra det samme univers som Star Wars-universet.

Var ET ved hjælp af styrken?

Siden E.T. er aldrig vist at være forbundet med styrken (det er heller ikke hans folk i SW EU), du kan ikke rigtig tilskrive nogen af ​​hans evner til at være jedi. Det er ganske vist en elegant teori, men en der ikke har noget kanonisk bevis på nogen måde.

Hvad kalder du en Jedi-ridder?

Alderaan_ Jedi Padawan

Registreret: 14. august 2001. For en Padawan: Master Skywalker. For en ikke-Jedi: Master Skywalker eller Jedi Skywalker. For en anden Jedi Knight: Normalt kaldet med fornavnet, især når de er venner. For en Jedi Master: Normalt fornavnet.

Er Jar Jar Binks en Sith Lord?

2 Han spejler Yoda på interessante måder

Dette spejler mærkeligt Jar Jar, som er teoretiseret til at fungere som en bumbling bøffel for at afholde enhver fra at mistænke ham for at være en almægtig Sith Lord.

Hvad er ETs rigtige navn?

Den fortæller historien om Elliott, en dreng, der bliver venner med en udenjordisk, kaldet E.T., der er strandet på jorden. Filmen spiller Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton og Drew Barrymore.
...

E.T. det udenjordiske
Produceret afKathleen Kennedy Steven Spielberg
Skrevet afMelissa Mathison

Er Steven Spielberg og George Lucas venner?

Derudover var Lucas og Spielberg bedste venner siden begyndelsen af ​​1970'erne, da de to mødtes i det sydlige Californien. I 1981 gik de to sammen for at skabe en af ​​de mest elskede og succesrige franchiser gennem tiden: Indiana Jones.

Hvilken art er Yoda?

På spørgsmålet om, hvilken art Yoda er, har Lucas kun joket: "Han er en frø." I dokumentaren "Fra dukker til pixel" spøgte han med, at Yoda er "det uægte barn af Kermit the Frog og Miss Piggy." Donald F. Gluts romanisering af Star Wars: Episode V Empire Strikes Back omtalte Yoda som en alv.

Er ET og Yoda relateret?

I 1999 Star Wars prequel The Phantom Menace var E.T.s fremmede arter en del af det galaktiske senat, hvilket gjorde E.T. ... Yoda og E.T. kommer fra samme oprindelsessted i den officielle Star Wars-kanon.

Er ET canon i Star Wars?

TL; DR svar: Ja. Som et gag / påskeæg / krydssalg / venlig spøg / hvad som helst, har Spielberg og Lucas placeret nok kanoninformation i deres universer til at antyde, at E.T. virkelig er en fremmed fra en art i en Star Wars Galaxy.

Er jorden kanon i Star Wars?

Jorden findes ikke i Star Wars kanon. ... Denne Star Tours-linje afslører, at Jorden er forbundet med andre verdener, såsom Kashyyyk, Coruscant, Naboo, Hoth, Tatooine og Geonosis.

Hvad kom først ET eller Star Wars?

Den titulære karakter af E.T. The Extra-Terrestrial The Asogians stammer fra Star Wars: Episode I The Phantom Menace, den første film i prequel-trilogien i Star Wars, som et cameo-udseende af de berømte udlændinge af Steven Spielbergs 1982-film E.T. det udenjordiske.

simpsons påskeæg
8 påskeæg fra The Simpsons, du måske har savnetHårklippere. Som det ses i: ”De to fru. ... Principal Skinner som Jean Valjean? Som det ses i: “Homers ...
bedste simpsons vittigheder
Siger Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad er Homer Simpsons foretrukne ordsprog?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår...
simpsons popkultur
Showets slagord og one-liners skaber en fælles kulturel viden blandt fans. Og dets succes som et prime-animeret show førte direkte til oprettelsen af ...