Gear

top gear tyske vittigheder

top gear tyske vittigheder
  1. Hvorfor er Jeremy Clarkson på Top Gear?
  2. Hvor ægte er Topgear?
  3. Gik Top Gear virkelig til Tjernobyl?
  4. Hvorfor hader James måske Nurburgring?
  5. Hvad er der sket med Richard Hammond?
  6. Hvilken bil laver Richard Hammond Drive?
  7. Har de faktisk ødelagt Jeremys hus?
  8. Hvem ejer Topgear?
  9. Var Michael Schumacher en Stig?
  10. Dræbte Top Gear virkelig en ko?
  11. Er Tjernobyl sikkert nu?
  12. Sov Top Gear virkelig i deres biler?

Hvorfor er Jeremy Clarkson på Top Gear?

I 2015 blev Jeremy Clarkson suspenderet og i sidste ende bedt om at forlade showet midt i en storm af kontroverser, der efterlod ham i varmt vand med de øverste BBC-ledere, hvoraf den største var de berygtede ”fracas”.

Hvor ægte er Topgear?

En kameramand fra Top Gear afslørede, at scenen var manuskriptet. Hvis du ser på scenen nøje, vil du bemærke, at Clarkson faktisk vender ned ad bakke og ikke klatrer, som de skulle gøre på det tidspunkt. De smuldrende klipper blev filmet efter scenen på grund af de forskellige kameravinkler, de ønskede at bruge.

Gik Top Gear virkelig til Tjernobyl?

Jeg har besøgt Pripyat (den nærmeste by i Tjernobyl), hvor optagelserne blev filmet. Vi trampede over de asfalterede overflader og klatrede op til toppen af ​​det store hotel, men holdt os væk fra vendt jord eller våd jord. Vi stod på samme sted som Jeremy gjorde for at observere det ødelagte køletårn.

Hvorfor hader James måske Nurburgring?

James May hadede allerede berømte biler, der slog / udviklede sig på ringen tilbage, da han var i Top Gear, og han forklarede det ret godt, da han prøvede Aston Martin Virage: for ham, hvis noget var designet på Nordschleife for at kunne sætte den hurtigste omgang der var den ubrugelig til daglig brug, fordi designere var det ...

Hvad er der sket med Richard Hammond?

Rimac Concept One crash

Den 10. juni 2017 styrtede Hammond en Rimac Concept One, mens han filmede til The Grand Tour i Hemberg, Schweiz. Hammond var på sit sidste løb op ad en tidsbestemt bjergbestigning under Bergrennen Hemberg-begivenheden, da bilen lige efter at have krydset målstregen løb væk fra vejen.

Hvilken bil laver Richard Hammond Drive?

2015 PORSCHE 911 GT3 RS

Hammonds kærlighed til Porsches er ikke ligefrem subtil, så det er ikke overraskende, at han ejer en Porsche 911 GT3 RS. Hans specifikke bil har en PDK automatisk gearkasse, som han sagde var "stadig dyr, men ikke så dårlig efter Porsche-standarder".

Har de faktisk ødelagt Jeremys hus?

Ifølge en rapport fra The Telegraph sprængte Jeremy Clarkson bare sit hjem i Chipping Norton, Oxfordshire. Clarkson fik tilladelse til at nedrive sit hus på £ 4 millioner for at bygge et nyt. De fleste mennesker ansætter en bulldozer til at slå det gamle hus ned, men Clarkson er ikke de fleste mennesker.

Hvem ejer Topgear?

I 2012 påtog BBC Worldwide hele rettighederne til Top Gear-mærket for at sikre, at BBC modtog al indkomst fra showet og dets spinoffs. I juli 2015 grundlagde Clarkson og Wilman sammen med Richard Hammond og James May produktionsselskabet W. Chump & Sønner.

Var Michael Schumacher en Stig?

The Stig er en karakter fra det britiske bil-tv-show Top Gear. ... I serie 13, afsnit 1, afslørede showet sjovt Stig som syv gange verdensmester F1-kører Michael Schumacher.

Dræbte Top Gear virkelig en ko?

BBC undskyldte en række Top Gear-seere efter kommentarer fremsat under den første episode af serie ni. ... Det blev senere afsløret af BBC, at koen var død flere dage tidligere, og Clarkson havde ikke forårsaget skade eller skade på den.

Er Tjernobyl sikkert nu?

Tjernobyls reaktorer nr. 1, 2 og 3 gennemgår i øjeblikket en årtier lang nedlukning, efter at de fortsatte driften i flere år efter reaktor nr ... I mellemtiden estimeres reaktor nr. 4, nu dækket af den nye sikre indespærring. at forblive stærkt radioaktivt i op til 20.000 år.

Sov Top Gear virkelig i deres biler?

De går, ironisk nok, på camping. Men de kører selv. Måske bortset fra slutningen af ​​Argentina, der var lidt behåret for præsentanterne og besætningen. Ja, de sov ikke under bilerne.

Top 10 bedste film Oscar-vindere, der kunne have været
Her er 10 nominerede fra dette årti, der kunne have og måske burde have vundet bedste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... ...
Top 10 Fremstilling af film bedre end filmen
Hvad var de top 10 film i 2019?Hvilken filmgenindspilning er bedre end originalen?Hvad er de top 10 bedste film?Hvad er verdens bedste film?Hvem er de...
bedste film, der ikke vandt det bedste billede
De 10 bedste film, der ikke vandt det bedste billedeDer bliver blod (2007, Paul Thomas Anderson) slået af intet land for gamle mænd.Chinatown (1974, R...