Lisa

Top ti grunde til at synes ked af Lisa Simpson

Top ti grunde til at synes ked af Lisa Simpson
  1. Hvad er den tristeste Simpsons-episode?
  2. Har Lisa Simpson en slagord?
  3. Hvad er Lisa Simpson IQ?
  4. Hvem har Lisa Simpson noget for?
  5. Hvad er den mest berømte Simpsons-episode?
  6. Er Kirk og Luann fætre?
  7. Hvad siger Homer Simpson meget?
  8. Siger Bart Simpson Cowabunga?
  9. Hvad er Bart Simpsons fulde navn?
  10. Hvem er klogere Lisa eller Maggie?
  11. Hvad er Bart Simpson's IQ?
  12. Hvad er den smarteste IQ?
  13. Hvem gifter Lisa sig?
  14. Elsker Lisa Milhouse?
  15. Hvem er Lisa Simpsons bedste ven?

Hvad er den tristeste Simpsons-episode?

The Simpsons '10 tristeste øjeblikke, rangeret

Har Lisa Simpson en slagord?

"¡Ay, caramba!" Lisa har ikke rigtig nogle slagord, og dette vises som en vittighed, når mange Springfieldians bruger deres slagord, mens Lisa tørt siger: "Hvis nogen vil have mig, er jeg på mit værelse."

Hvad er Lisa Simpson IQ?

Lisa er det mest intellektuelle medlem af Simpson-familien (hun har en IQ på 159), og mange episoder af serien fokuserer på hendes kamp for forskellige årsager.

Hvem har Lisa Simpson noget for?

I episoden ser Lisa udvikle en crush på Nelson Muntz. Når de begynder at gå sammen, og Lisa ikke er i stand til at reformere ham, slutter hun deres forhold.

Hvad er den mest berømte Simpsons-episode?

De 10 bedste Simpsons-episoder, rangeret

Er Kirk og Luann fætre?

Luann Van Houten (f. Mussolini) er fætter såvel som kone til Kirk Van Houten og mor til Milhouse Van Houten. Hun er blevet gift med Kirk, skilt på grund af et argument i et af Homer og Marges katastrofale middagsfester og senere giftet sig igen med Kirk.

Hvad siger Homer Simpson meget?

"D'oh!" (/ doʊʔ /) er en slagord, der bruges af den fiktive karakter Homer Simpson, fra tv-serien The Simpsons, en animeret sitcom (1989-nutid). ...

Siger Bart Simpson Cowabunga?

"For ordens skyld siger Bart Simpson ikke cowabunga." Coffman siger, at Barts cowabunga-dilemma muligvis stammer fra Teenage Mutant Ninja Turtles, der brugte sætningen "Cowabunga, fyr!" gennem hele deres shows otte-årige tv-serie.

Hvad er Bart Simpsons fulde navn?

Bart Simpson
Designet afMatt Groening
Udtalte afNancy Cartwright
Oplysninger om universet
Fulde navnBartholomew JoJo Simpson

Hvem er klogere Lisa eller Maggie?

Resultaterne viser, at Maggie ikke kun er strålende, men hendes IQ på 167 er højere end Lisas IQ på 159. Lisa betragtes ikke længere som "den smarte" i Simpson-familien, meget til hendes bekymring.

Hvad er Bart Simpson's IQ?

Pryor går ind på mødet og overrasker alle, når han fortæller dem, at Bart er et begavet barn, og ifølge egnethedsprøven fra tidligere har Bart en I.Q. af 216.

Hvad er den smarteste IQ?

Christopher Michael Langan (født 25. marts 1952) er en amerikansk hesteboer og autodidakt, der er rapporteret at score meget højt på IQ-tests. Langans IQ blev anslået på ABCs 20/20 til at være mellem 195 og 210, og i 1999 blev han af nogle journalister beskrevet som "den smarteste mand i Amerika" eller "i verden".

Hvem gifter Lisa sig?

Selv om hun daterer Nelson senere i voksenalderen i slutningen af ​​sæson 27s "Barthood", "Holidays of Futures Passed" og dens efterfølger, afslører sæson 25s "Days of Future Future", at Lisa til sidst blev gift med Milhouse og havde en datter, Zia.

Elsker Lisa Milhouse?

Romantik. Milhouse har lyst til Lisa, men de forbliver nære venner, som vist i "Lisa's Date with Density", da hun indrømmer, at hun kunne lide Nelson. ... I episoden "Holidays of Future Passed" (2011), der foregår i 2041, er Lisa og Milhouse gift og har en datter, Zia.

Hvem er Lisa Simpsons bedste ven?

Janey (forskelligt kaldet Janey Powell i 1993, Janey Henderson i 2006, Janey Jackson i 2013, Jacqueline Jones i 2016) er Lisa Simpsons bedste ven.

hvorfor vandt ikke goodfellas oscar
Hvorfor Jim Carrey aldrig vandt en Oscar?Fortjente Slumdog Millionaire Oscar?Hvilken film vandt ikke Oscar for bedste film?Har en komedie nogensinde v...
krigsfilm 2020
Der er også "No Time to Die", James Bond-filmen, der blev afsluttet for over et år siden og var den første store udgivelse, der trak stikket i år....H...
new york romcom
De 10 bedste romantiske komedier i New York City, rangeret (ifølge IMDb)3 søvnløse i Seattle (6.8)4 træk (6.6) ... 5 Opsæt det (6.5) ... 6 Sådan miste...