Våben

10 brutale historiske krigsvåben

10 brutale historiske krigsvåben

10 brutale historiske krigsvåben

  1. Hvad er det mest brutale våben?
  2. Hvad er det mest dødbringende middelalderlige våben?
  3. Hvad er det dødbringende nærkampsvåben?
  4. Hvad er det ældste våben i verden?
  5. Hvad er det dødbringende sværd i historien?
  6. Hvad er den svageste pistol i verden?
  7. Hvad er det mest magtfulde middelalderlige våben?
  8. Hvordan blev riddere dræbt?
  9. Kan et sværd skære igennem rustning?
  10. Hvad er det stærkeste våben i historien?
  11. Hvad er det bedste zombie-apokalypse våben?
  12. Hvad er det mest magtfulde fiktive våben?

Hvad er det mest brutale våben?

7 dødbringende våben i historien

Hvad er det mest dødbringende middelalderlige våben?

Top 10 mest farlige middelalderlige våben

Hvad er det dødbringende nærkampsvåben?

Katana er måske det mest dødelige våben til at bære en sådan skønhed. Ofte omtalt som et "Samurai-sværd", det var udbredt i gammel og feudal japansk kultur og åbent båret af samuraier..

Hvad er det ældste våben i verden?

De ældste projektilervåben, der er med sten, dateres til 280.000 år, siger undersøgelsen. De ældste kendte stenprojektiler er blevet opdaget i Etiopien. Spydene er cirka 280.000 år gamle og forud for de tidligste kendte fossiler af vores art, Homo sapiens, med omkring 80.000 år.

Hvad er det dødbringende sværd i historien?

Top 5 Berømte og dødbringende sværd

Hvad er den svageste pistol i verden?

2 mm Kolibri

2,7 mm Kolibri
2 mm Kolibri patronmål
TypeCenterfire ammunition
OprindelsesstedØstrig-Ungarn
Produktionshistorie

Hvad er det mest magtfulde middelalderlige våben?

Spydet var det mest fundamentale våben på tværs af næsten alle kulturer og folk, fra øst til vest, hvad enten det var riddere eller stammekrigere eller samurai og med god grund. Det var AK47 fra middelalderen.

Hvordan blev riddere dræbt?

Hvis ridderen blev slået af sin hest, kunne nogen trække hjelmen af ​​og dræbe ham let. I den sene periode blev der udviklet meget spidse sværd, der havde evnen til at gennembore chainmail. ... Dette betyder at bruge et tungt stumpt våben, såsom en kneblomme, hammer, slagle eller sværdpommel.

Kan et sværd skære igennem rustning?

Kort svar - Nej, du kan ikke skære igennem pladepansring. Længere svar - Sværd, det vil sige bladvåben af ​​mellemlang længde med en vægt på ca. 2-4 lb kan ikke skære igennem pladen. ... De KAN trænge frem, men de er for det meste bygget til at hugge ind i kød og let rustning omkring et skjold.

Hvad er det stærkeste våben i historien?

B-41-brintbomben, der først blev indsat i september 1960, er det mest magtfulde våben, der nogensinde er skabt af USA, med et maksimalt udbytte på 25 megaton eller svarende til 25 millioner tons TNT. Med et dødelighedsindeks, der er cirka 4.000 gange større end Fat Man, er det også det mest dødbringende.

Hvad er det bedste zombie-apokalypse våben?

Machete. Macheter er et klassisk og effektivt våben til en zombie-apokalypse. De er lette, skarpe og har typisk et hylster, som du kan fastgøre til et bælte, når du ikke bruger det. Ethvert bladvåben kan hjælpe med at plukke gennem et skovklædt område, men en machete er designet til at hugge gennem træer.

Hvad er det mest magtfulde fiktive våben?

Sandsynligvis Reality Bomb fra Doctor Who. Det ødelægger bogstaveligt talt alt, hvad der findes. Lexx er det mest magtfulde våben i de to universer.

addison simpsons
Hvem spiller Addison i The Simpsons?Hvad er den tristeste Simpsons-episode?Hvem var den første berømthed, der spillede sig selv på The Simpsons?Hvem s...
Top 10 startkande siden 2000
Top 10 startkande siden 2000Roy Oswalt, Houston Astros. ... Mike Mussina, New York Yankees. ... Javier Vazquez, Atlanta Braves. ... C.C. ... Andy Pett...
Top 10 fantastiske film, der ikke vandt en Oscar
47 strålende film, der ikke modtog en eneste Oscar-nomineringAmerican Psycho (2000) ... Before Sunrise (1995) ... Den store varme (1953) ... The Big L...