Accent

10 sjove ting, du bør vide om accenter

10 sjove ting, du bør vide om accenter

10 sjove ting, du bør vide om accenter

  1. Hvad er den nemmeste accent at lære?
  2. Hvad er den mest normale accent?
  3. Hvad er den sværeste accent at forstå?
  4. Hvilke accenter er mest attraktive?
  5. Hvad er den mærkeligste accent?
  6. Er amerikansk accent lettere end britisk?
  7. Hvor tales det reneste engelsk?
  8. Hvilken accent er tættest på gammelengelsk?
  9. Hvilken stat har den tykkeste accent?
  10. Hvilken stat har den stærkeste accent?
  11. Hvorfor er der ingen accent, når du synger?

Hvad er den nemmeste accent at lære?

Mulighed 1: den amerikanske accent

Den mest populære engelske accent af dem alle. Spredt over hele verden af ​​amerikansk biograf, musik, tv og mere end 350 millioner nordamerikanere (inklusive canadiere, eh), er dette den letteste accent for de fleste at forstå, hvad enten det er indfødte eller ikke-indfødte talere.

Hvad er den mest normale accent?

Næsten et århundrede senere er der stadig ingen ”normal” accent, men udtrykket har overlevet for at beskrive, hvad der betragtes som den mest korrekte eller den umærket amerikanske accent. Ordet "umarkeret" er dog temmelig belastet, når der henvises til accenter.

Hvad er den sværeste accent at forstå?

Som andre har svaret, er Glaswegian-accenter og Geordie-accenter to af de sværeste at forstå, når de tales hurtigt.

Hvilke accenter er mest attraktive?

Blandt de mest sexede accenter ifølge kvinder var skotsk, irsk, italiensk, fransk og spansk, mens for mænd var det spansk, brazilliansk portugisisk, australsk, fransk og amerikansk.

Hvad er den mærkeligste accent?

Er amerikansk accent lettere end britisk?

I dette aspekt er britisk engelsk (modtaget udtale) bedre end amerikansk engelsk (generalamerikansk). Ingen accent er i sagens natur sværere eller lettere end nogen anden accent. Der er intet om nogen udtalsstil 'per se', der ville gøre den mere eller mindre tilgængelig for eleven.

Hvor tales det reneste engelsk?

Angelsaksisk fra Somerset, Wiltshire og Gloucestershire er faktisk den reneste form for engelsk, skrev han - og Bristol er i midten.

Hvilken accent er tættest på gammelengelsk?

West Country inkluderer amterne Gloucestershire, Dorset, Somerset, Devon og Cornwall, og dialekten er tættest på det gamle britiske sprog angelsaksisk, som var forankret i germanske sprog - så ægte West Country-talere siger, at jeg er i stedet af jeg er, og du bist i stedet for du er, hvilket er meget ...

Hvilken stat har den tykkeste accent?

Den tykkeste accent, hvor den bruges af den største procentdel i et område, er sandsynligvis omkring Mississippi River-området. Thomas R. Muligvis de sydlige byer eller stater med få ud af statsbeboere. For stater, der kan være Alabama, Kentucky, Louisiana, Mississippi og West Virginia, hvis du regner WV som sydlig.

Hvilken stat har den stærkeste accent?

Yderligere 16% siger, at sydkysten har den stærkeste regionale accent, mens New York og Texas var bundet, mens 13% sagde, at disse stater havde de stærkeste accenter. Selvom Boston har den stærkeste accent af ethvert sted i USA, er det generelt ikke den, amerikanerne siger, at de finder de mest attraktive.

Hvorfor er der ingen accent, når du synger?

Det er tilsyneladende sværere at udtale bestemte ord fuldt ud i en ikke-indfødt accent, for eksempel mens du synger. I sang bliver nogle stavelser og vokaler naturligvis stresset med at gå med kadens, rytme og melodi af musikken. Som et resultat har nogle sangere en tendens til naturligt at droppe accenten uden selv at indse det.

simpsons påskeæg
8 påskeæg fra The Simpsons, du måske har savnetHårklippere. Som det ses i: ”De to fru. ... Principal Skinner som Jean Valjean? Som det ses i: “Homers ...
bedste simpsons vittigheder
Siger Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad er Homer Simpsons foretrukne ordsprog?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår...
simpsons popkultur
Showets slagord og one-liners skaber en fælles kulturel viden blandt fans. Og dets succes som et prime-animeret show førte direkte til oprettelsen af ...