Frosset

10 skjulte ting i frossen

10 skjulte ting i frossen
  1. Hvilke skjulte tegn er i frossen?
  2. Hvad er hemmeligheden i frossen 2?
  3. Er der nogen påskeæg i frosne?
  4. Hvad du savnede i frossen?
  5. Er Rapunzel Elsa og Annas fætter?
  6. Er Rapunzel i frossen?

Hvilke skjulte tegn er i frossen?

Nogle af vores favoritoptrædener inkluderer Rapunzel og Flynn, der sniger sig ind i Frozen, Pinocchio i Aladdin og Aladdins tæppe, der dukker op i andre film som Princess and the Frog! Ingen måde. Du kan endda få øje på Genies lampe i Moana - blæst!

Hvad er hemmeligheden i frossen 2?

To af "Frozen 2" -animatorerne blev forvandlet til små statuer, du kan se under sangen "Some Things Never Change". Når Kristoff synger i "Some Things Never Change", går han og Sven foran en butik, der har to små træstatuer over døren.

Er der nogen påskeæg i frosne?

Der er faktisk et påskeæg i Frozen 2, der er en tilbagekaldelse til et frossent påskeæg, der findes i Big Hero 6. Crazy, ikke? I den samme scene, hvor Elsa ser, at hendes far var en lille havfrue-fan, ser hun også et tilbageblik på det tidspunkt, hvor Anna og Hans mødtes i den første film.

Hvad du savnede i frossen?

Frosne 2 - 21 fantastiske detaljer, du måske har gået glip af

Er Rapunzel Elsa og Annas fætter?

Frozen's Elsa og Anna er Rapunzels fætre

Fortsættelse af familietemaet ses Rapunzel og Eugene meget tydeligt ankommer til Elsas kroning i Frossen. ... Der er også et par familieligheder - både Rapunzel og Elsa er blonde og begge har kræfter, der ser smukke ud, men er lidt underlige.

Er Rapunzel i frossen?

Rapunzel har en cameo i 'Frossen' så hemmelig, at den 'sammenfiltrede' instruktør ikke engang vidste det. ... Så på den anden side har du komos som Rapunzel's i Frozen, som var så subtil, at selv Tangled co-director Nathan Greno undlod at hente det.

hvorfor vandt ikke goodfellas oscar
Hvorfor Jim Carrey aldrig vandt en Oscar?Fortjente Slumdog Millionaire Oscar?Hvilken film vandt ikke Oscar for bedste film?Har en komedie nogensinde v...
krigsfilm 2020
Der er også "No Time to Die", James Bond-filmen, der blev afsluttet for over et år siden og var den første store udgivelse, der trak stikket i år....H...
new york romcom
De 10 bedste romantiske komedier i New York City, rangeret (ifølge IMDb)3 søvnløse i Seattle (6.8)4 træk (6.6) ... 5 Opsæt det (6.5) ... 6 Sådan miste...