Toilet

20 praktiske anvendelser til coca-cola

20 praktiske anvendelser til coca-cola

20 Praktiske anvendelser til Coca-Cola

  1. Hvad er brugen af ​​coca-cola?
  2. Hvad er 10 ting, du kan gøre med Coca-Cola?
  3. Kan jeg bruge Coca-Cola til at rense mit toilet?
  4. Hvad er Coca-Cola godt til rengøring?
  5. Hvorfor er cola dårligt for dig?
  6. Dræber koks skimmel?
  7. Kan cola dræbe bakterier?
  8. Hvad sker der, hvis du drikker koks hver dag?
  9. Dræber koks myrer?
  10. Hvordan rengør du en rigtig beskidt toiletskål?
  11. Hvad er de sorte ting under toiletkanten?
  12. Hvad er den bedste toiletskålrenser?

Hvad er brugen af ​​coca-cola?

Her er en liste over praktiske anvendelser for Coca-Cola til at bruge op på flasker eller dåser, som du måske har liggende rundt om i huset.

Hvad er 10 ting, du kan gøre med Coca-Cola?

10 Usædvanlige anvendelser til Coca-Cola

Kan jeg bruge Coca-Cola til at rense mit toilet?

Den brusende sodavand kan give dit toilet en pletfri rengøring i en knivspids. ... Hæld Coca-Cola langs kanterne af toiletskålen - karbonatiseringen tager sig af det tunge løft for dig! Lad sodavand være på toilettet natten over. Den næste morgen, skyl fizz væk, og dit toilet vil se godt ud som nyt.

Hvad er Coca-Cola godt til rengøring?

Takket være dets effektivitet som fedtfjerner kan du også bruge cola til at fjerne bagt fedt fra dine gryder og pander. Til en gryde eller sovsepande skal du tilføje en dåse cola til den og sidde den på en brænder på svag varme. Lad det stå i 30 minutter til en time, og tag det derefter af varmen. Brug en skurepude til at skrubbe snavs væk.

Hvorfor er cola dårligt for dig?

At drikke store mængder sukker-sødede drikkevarer - såsom sodavand - kan have forskellige skadelige virkninger på dit helbred. Disse spænder fra øgede chancer for tandforfald til en højere risiko for hjertesygdomme og stofskifteforstyrrelser som type 2-diabetes.

Dræber koks skimmel?

Rens skimmel og meldug fra tøj

At lægge Coca-Cola i din vaskemaskine virker ikke som en god idé, men en dåse Coca-Cola med det sædvanlige vaskemiddel kan fjerne skimmel og meldug fra tøjet. Det er også ret godt med pletter og fedt.

Kan cola dræbe bakterier?

Kulsyreholdige drikkevarer er generelt gode til at udligne en mavebesvær, men det er muligt, at fosforsyren i koks dræber bakterier.

Hvad sker der, hvis du drikker koks hver dag?

Kroniske sundhedssygdomme - Ifølge den amerikanske Framingham Heart Study har det ikke kun været forbundet med fedme at drikke en dåse sodavand, men også en øget risiko for metabolisk syndrom, nedsat sukkerniveau, øget taljestørrelse, højt blodtryk og højere kolesterolniveauer, hvilket kan øge risikoen for hjerte ...

Dræber koks myrer?

5) Coca-Cola er en bugdræber.

Den søde velsmagende smag i Coca-Cola tiltrækker bugs som kakerlakker og myrer og vil til sidst dræbe dem, når de kommer i kontakt med den kraftige drink. Syren i cola dræber også snegle og snegle.

Hvordan rengør du en rigtig beskidt toiletskål?

Hæld omkring 120 ml hvid eddike i skålen, og luk låget. Lad det stå i mindst otte timer eller natten over. Hvis de stædige pletter er omkring kanten, skal du drape eddike-gennemblødt toiletpapir over kanten for at sikre maksimal kontakt mellem eddike og pletten.

Hvad er de sorte ting under toiletkanten?

Mineralindskud

Sorte ringe dannes i toiletskålen på grund af hårdt vand. Hårdt vand har mineraler, der akkumuleres. Når mineralerne dannes i toilettet, kan de virke brune, grå eller sorte. Toiletskålringe, der ser mørkerøde ud, indikerer at der er for meget jern i vandet.

Hvad er den bedste toiletskålrenser?

Hvad er de bedste toiletskålrensere?

simpsons påskeæg
8 påskeæg fra The Simpsons, du måske har savnetHårklippere. Som det ses i: ”De to fru. ... Principal Skinner som Jean Valjean? Som det ses i: “Homers ...
bedste simpsons vittigheder
Siger Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad er Homer Simpsons foretrukne ordsprog?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår...
simpsons popkultur
Showets slagord og one-liners skaber en fælles kulturel viden blandt fans. Og dets succes som et prime-animeret show førte direkte til oprettelsen af ...