Aladdin

aladdins sangstemme 1992

aladdins sangstemme 1992

Brad Kane giver Aladdins sangstemme.

  1. Hvem var Aladdins sangstemme?
  2. Hvem sang Jasmine i Aladdin 1992?
  3. Hvem synger åbningssangen i Aladdin 1992?
  4. Syngede skuespillerne virkelig i Aladdin?
  5. Er Aladdin indisk?
  6. Hvorfor er Aladdin problematisk 1992?
  7. Hvilken etnicitet er Jasmine?
  8. Hvem er den yngste Disney-prinsesse?
  9. Synger Will Smith arabiske nætter?
  10. Hvor gammel er Jafar?
  11. Hvilket løb er Aladdin?
  12. Gjorde Will Smith audition for Aladdin?
  13. Hvor meget fik Will Smith betalt for Aladdin?
  14. Synger Jasmine virkelig i Aladdin?

Hvem var Aladdins sangstemme?

Cast (i krediteret rækkefølge) bekræftet som komplet

Scott Weinger...Aladdin (stemme)
Jason Harris...Forskellige (ukrediterede)
Bridget Hoffman...Forskellige (ukrediterede)
Karen Huie...Forskellige (ukrediterede)
Brad Kane...Aladdin (sangstemme) (ukrediteret)

Hvem sang Jasmine i Aladdin 1992?

Jasmine er en fiktiv karakter, der vises i Walt Disney Pictures '31. animerede spillefilm Aladdin (1992). Udtales af den amerikanske skuespillerinde Linda Larkin - med en sangstemme leveret af den filippinske sanger Lea Salonga - Jasmine er den livlige prinsesse af Agrabah, der er blevet træt af sit liv med paladsindeslutning.

Hvem synger åbningssangen i Aladdin 1992?

Aladdins åbningssang er "Arabian Nights", sang af Bruce Adler, der tjente som The Peddlers sangstemme.

Syngede skuespillerne virkelig i Aladdin?

Svaret er overraskende begge dele. Dele, som det åbningssegment af Speechless, blev sunget live på sættet. Scott talte til Jimmy Kimmell i sit amerikanske chat-show: ”Jeg [sang] for meget af det, ja. "Vi havde den fantastiske Simon Hayes, der vandt Oscar for Les Mis."

Er Aladdin indisk?

3. Aladdin kommer ikke fra Agrabah. I både Gallands tekst og Richard Burtons populære engelske oversættelse fra 1885 bor Aladdin "i en by i byerne i Kina." Illustrationer af fortællingerne fra den victorianske æra skildrer historien og dens karakterer som kinesisk.

Hvorfor er Aladdin problematisk 1992?

Filmen blev kritiseret for at opretholde orientalistiske stereotyper i Mellemøsten og Asien. ... “Jeg vil bede animatørerne om at tilføje velvillige markedsudbydere og heroiske vagter, der bliver venner med Aladdin,” sagde Shaheen om Aladdin fra 1992, bevidst om det billede af folk fra Mellemøsten, der kunne komme til filmens unge seere..

Hvilken etnicitet er Jasmine?

Rollen som Jasmine, en storøjne prinsesse med en kæledyrstiger, er blevet givet til Naomi Scott: en biracial skuespillerinde af britisk og indisk herkomst. Denne påstand hviler naturligvis på den opfattelse, at Disney-filmen spilles i Mellemøsten, hvilket er teknisk ukorrekt. Det finder sted i et fiktivt rige ved navn Agrabah.

Hvem er den yngste Disney-prinsesse?

Hvad angår den yngste, er det snehvide fra snehvide og de syv dværge. Hun er angiveligt den unge alder af 14 år, hvilket gør hendes store viden om rengøring og håndtering af en ond stedmor endnu mere trist. Det er også rigtig interessant, at den yngste Disney-prinsesse er den ældste Disney-film, der er lavet.

Synger Will Smith arabiske nætter?

Smith synger også "Arabian Nights", åbningssangen, der blev mødt med kontrovers i sin oprindelige version fra 1992, da arabisk-amerikanere kritiserede det som racistisk (for linjen "hvor de skar dit øre af / hvis de ikke kan lide dit ansigt / det er barbarisk, men hej, det er hjemme ") og blev omskrevet til efterfølgende udgivelser (" hvor det er ...

Hvor gammel er Jafar?

Jafar var i slutningen af ​​40'erne eller max i begyndelsen af ​​50'erne tror jeg. Jeg tror ikke rigtig, at han ville være yngre (max i begyndelsen af ​​40'erne, men så så han for gammel ud: D), hvis sultanen havde problemer med sin alder.

Hvilket løb er Aladdin?

Aladdin (Disney-karakter) Aladdin er en fiktiv karakter og titulær hovedperson i Walt Disney Pictures '31. animerede spillefilm Aladdin (1992) baseret på Aladdin, en folkeeventyr af mellemøstlig oprindelse.

Gjorde Will Smith audition for Aladdin?

Seneste. Will Smith har talt til støtte for sin "Aladdin" co-stjerne Mena Massoud, der i et interview sagde, at han ikke har haft en enkelt audition, siden han medvirkede i Disney-live-action-genindspilningen, som ramte teatre tilbage i maj. ... Jeg har ikke haft en eneste audition siden 'Aladdin' kom ud. ”

Hvor meget fik Will Smith betalt for Aladdin?

Will Smith tjente angiveligt $ 12,5 millioner på forhånd i Aladdin som "Genie." Han gentog rollen berømt af Robin Williams i den animerede version af filmen. Mange mener, at hans kontrakt også omfattede en del af box office pull og fra salg af merchandise.

Synger Jasmine virkelig i Aladdin?

I den animerede version af Aladdin i 1992 blev prinsesse Jasmines sangstemme leveret af Lea Salonga og Liz Callaway. Dog synger Scott alene som Jasmine i 2019-versionen. Som den sjette officielle Disney-prinsesse er Jasmine kendt for sin uafhængige karakter og insisteren på at tale sig om.

bedste dunks 2019
Hvem har flest dunk i NBA 2019 2020?Hvad er den bedste dunk nogensinde?Hvem er den bedste dunker i 2020?Hvem har de bedste dunker i NBA?Hvem har flest...
bedste fremmedsprog film oscar liste
Hvilket land har vundet de mest fremmedsprogede film Oscars?Har en udenlandsk film nogensinde vundet bedste film Oscar?Hvilken udenlandsk film vandt O...
bedste udenlandske film
15 bedste internationale film fra årtiet8 HANDPIGEN (2016)7 DIN NAVN (2016)6 DE INTOUCHABLES (2011)5 RAIDEN (2011)4 JEG SÅ JEVELEN (2010)3 PARASITE (2...