Glee

Bedste Glee-par

Bedste Glee-par

5 bedste par på Glee (og 5 af de værste)

  1. Hvilke Glee-par ender sammen?
  2. Dating Santana og Bretagne i glæde?
  3. Får Kurt nogensinde en kæreste på Glee?
  4. Hvorfor blev Glee aflyst?
  5. Er Rachel gravid i Glee sæson 4?
  6. Snyder Bretagne på Santana?
  7. Hvem gifter Bretagne sig med glæde?
  8. Sov Quinn med Santana?
  9. Dør Kurts far på Glee?
  10. Sovede Blaine og Brittany sammen?
  11. Gør de lip sync i glæde?
  12. Hvem har den bedste stemme i glæde?
  13. Hvordan døde Puck fra Glee?
  14. Hvorfor er Finn ikke i Glee sæson 4?
  15. Hvem er far til Rachels baby?
  16. Hvem er far til Rachel Berrys baby?
  17. Var Lea Michele faktisk gravid?

Hvilke Glee-par ender sammen?

2 Kurt & Blaine

Et andet sæt tegn, der fik en tilfredsstillende afslutning, var Blaine og Kurt. Selvom de blev brudt op i begyndelsen af ​​året, var fans glade for at se Blaine og Kurt til sidst binde knuden i et improviseret bryllup.

Dating Santana og Bretagne i glæde?

Oversigt. De har haft et seksuelt forhold og har et intimt venskab. De var i Celibacy Club og Glee klubben (og tidligere Cheerios) sammen. I løbet af skoledagen er de konstant sammen, og de sidder sammen under Glee Club-møder og ofte i sæson en holdt hænder.

Får Kurt nogensinde en kæreste på Glee?

Sæson 5. I sæsonpremieren "Love Love Love" er Blaine og Kurt enige om at blive kærester igen.

Hvorfor blev Glee aflyst?

Den pludselige død af Cory Monteith, der spiller Finn, skolens quarterback og glæde klubmedlem, spillede en rolle i, at Glee ikke skubbede fremad med sæson 7. ... Efter sæson 5 blev episode 3 hyldest episode med titlen "The Quarterback" sendt, Murphy afslørede, at showets kommende år ville være det sidste.

Er Rachel gravid i Glee sæson 4?

Før skuespillerens tragiske bortgang i 2013 havde Rachel en graviditetsskrækkelse i sæson 4. Hun endte med ikke at være gravid, men det forhindrede ikke fans i at håbe, at hun ville komme sammen igen med Finn en dag.

Snyder Bretagne på Santana?

Når alt kommer til alt, har vi som publikum vidst, at Bretagne snydte Artie med Santana siden Flirt Locker-scenen "Sexet", så det burde ikke mindst overraske os at høre Bretagne indrømme sine utroskab her - uanset hvor omvendt hendes tilståelse er.

Hvem gifter Bretagne sig med glæde?

Episoden indeholder planlægningen af ​​og bryllupsdagen for Brittany Pierce og Santana Lopez, som uventet bliver til et dobbelt bryllup, hvor Blaine Anderson og Kurt Hummel også gifter sig med hinanden i en fælles ceremoni med Brittany og Santana.

Sov Quinn med Santana?

Quinn-Santana-forholdet, mere almindeligt kendt som Quinntana, er venskabet mellem Quinn Fabray og Santana Lopez. De ser ud til at have et konkurrencedygtigt on-off venskab til tider og et solidt venskab hos andre. De sov mindst to gange sammen i I Do.

Dør Kurts far på Glee?

Murphy forklarede, at hans egen far døde fra det samme aliment, og at han ikke ville have nogen anden til at gennemgå det, han måtte, ikke engang fiktive karakterer. Han skrev: ”Burt vil ikke dø. Min far døde af prostatakræft.

Sovede Blaine og Brittany sammen?

Besætningen beslutter, at dette er dumt og vender tilbage til et par scener senere, hvor vi finder Blaine og Bretagne lige har sovet sammen, selvom han er homoseksuel. ... Faktisk elsker Bretagne det, hvilket giver mening, fordi hun har en virkelig skarp forståelse af nye medier.

Gør de lip sync i glæde?

I dette tilfælde indspiller Lea Michele og de andre stjerner i Foxs "Glee" ofte sangene og lip-synkroniseres derefter til deres egen sang, mens de udfører den komplicerede koreografi i de endelige versioner af showets musikalske numre..

Hvem har den bedste stemme i glæde?

Lea Michelle er langt den bedste stemme, den mest polerede kunstner (for ikke at ignorere Matthew Morrison, hvis karriere på Broadway sætter ham et trin eller to foran de fleste af de yngre medvirkende). Du spurgte: "Hvem har den bedste stemme på glæde?"

Hvordan døde Puck fra Glee?

Død. Salling blev fundet død efter et tilsyneladende selvmord ved at hænge den 30. januar 2018 nær sit hjem i Sunland-området i Los Angeles, seks timer efter at han blev rapporteret savnet.

Hvorfor er Finn ikke i Glee sæson 4?

Sæson 4. Finn har ikke været i kontakt med Rachel eller Kurt hele sommeren og i efteråret - de to venner holder nu plads i Brooklyn, mens Rachel deltager i NYADA - men han dukker uventet op igen i slutningen af ​​den tredje episode. Han har fået en tidlig udskrivelse fra hæren efter at have såret sig selv.

Hvem er far til Rachels baby?

Emma Geller-Greene er datter af Ross Geller og Rachel Greene. Rachels graviditet blev oprindeligt afsløret i sæsonfinalen i sæson 7. Emma er født i "Den ene hvor Rachel har en baby, del 2".

Hvem er far til Rachel Berrys baby?

Mens fans har haft det korte mellemrum mellem Sam og Rachel, ser det ud til, at faren til Rachels baby er ingen ringere end Jesse, baseret på spoilerbillederne lækket online! Den sidste Glee-episode inkluderer også en hjerteskærende hyldest til Finn Hudson (Cory Monteith).

Var Lea Michele faktisk gravid?

Lea Michele byder 1. barn velkommen med sin mand Zandy Reich

Parret bød deres første barn sammen velkommen - en baby dreng - den august ... "Glee" -stjernen, 33, bekræftede, at hun var gravid på Instagram i begyndelsen af ​​maj og sendte et foto i en boheme-blå kjole, mens hun smilede ned til sin baby bump på fuld skærm.

simpsons for mange gæstestjerner
Gæstestjerner har optrådt på The Simpsons siden sin første sæson ud over showets hovedrolle af Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeard...
berømtheder som simpsons tegn
Fra den første Beatle, der vises i showet, til selve kongen af ​​pop, her er de 15 bedste berømtheder på The Simpsons.16 Ringo Starr. ... 15 Tony Benn...
bedste simpsons episoder
Det kløende & Kradsende & Poochie Show (sæson 8, afsnit 14)Hr. ... Homers Enemy (sæson 8, afsnit 23) ... Homer den Store (sæson 6, afsnit 12) ...