Altid

Bedste, det er altid solrigt i Philadelphia-episoder

Bedste, det er altid solrigt i Philadelphia-episoder

Det er altid solrigt i Philadelphia: Charlies 10 bedste episoder, rangeret (ifølge IMDb)

  1. 1 Charlie Work (9.8)
  2. 2 Nightman Cometh (9.7) ...
  3. 3 Mac & Charlie Die: Del 1 (9.0) ...
  4. 4 Charlie And Dee Find Love (8.9) ...
  5. 5 Dee Reynolds: Shaping America's Youth (8.9) ...
  6. 6 Sweet Dee har et hjerteanfald (8.9) ...
  7. 7 blomster til Charlie (8.8) ...

  1. Hvad er den sjoveste episode af Always Sunny i Philadelphia?
  2. Er det altid solrigt i Philadelphia sjovt?
  3. Dating Dee Charlie?
  4. Kan jeg tilbyde dig et æg i denne episode, der prøver?
  5. Fik Mac faktisk fedt?
  6. Hvad er de bedste sæsoner af It's Always Sunny?
  7. Døde Hawky virkelig det altid solrigt?
  8. Hvem er den bedste karakter i det er altid solrigt?
  9. Hvorfor hader servitrice Charlie?
  10. Er Mac og Dee stadig gift?
  11. Hvad skete der med Sweet Dees baby?
  12. Hvem har Dee sovet med?
  13. Hvem spiller Charlie i altid solrigt?
  14. Hvad er en rom skinke?
  15. Hvem skrev dagmand?

Hvad er den sjoveste episode af Always Sunny i Philadelphia?

Top 50-episoderne 'Det er altid solrigt i Philadelphia', rangeret

Er det altid solrigt i Philadelphia sjovt?

Der er ikke noget eksisterende show, som du muligvis kan sammenligne med It's Always Sunny i Philadelphia. Intet show er først så sjovt. ... I over 13 år var showet den sjoveste ting på tv, fyldt med helt nye ideer og en sans for humor, der er helt anderledes end enhver anden serie, vi nogensinde har set.

Dating Dee Charlie?

I den seneste episode nævnte Charlie, at han og Dee er begyndt at ryge sammen og hænge sammen meget til overraskelse for resten af ​​The Gang.

Kan jeg tilbyde dig et æg i denne episode, der prøver?

10. Frank's Pretty Woman (s7e1) "Kan jeg tilbyde dig et dejligt æg i denne prøvende tid?" Sæson 7 premiere, denne episode er et rigtigt vendepunkt for showet, et skinnende fyrtårn for de kommende ting.

Fik Mac faktisk fedt?

Nu, den næste grænse: at blive fedt. Seriens medskaber Rob McElhenney, der spiller en rolle som den selvoptagede, meget forgæves Mac på showet, fik 50 pund for den kommende sæson og skabte en saftig historie, der ser hans karakter prøve at håndtere den pludselige begyndelse af fedme.

Hvad er de bedste sæsoner af It's Always Sunny?

Den fjerde sæson af Always Sunny - som, som med resten, krøniker eventyrene for barbeholdere Charlie (Charlie Day), Mac (Rob McElhenney), Dennis (Glenn Howerton), Dee (Kaitlin Olson) og Frank (Danny) DeVito) - blev sendt fra september til november 2008, og ifølge IMDb rangerer fans det konsekvent som ...

Døde Hawky virkelig det altid solrigt?

80-årige "Hawky", et medlem af Franks "bande", dør af et hjerteanfald, når han forsøger at true pubbernes potentielle køber.

Hvem er den bedste karakter i det er altid solrigt?

Top ti, det er altid solrigt i Philadelphia-figurer

  1. Charlie. Jeg elsker alle fem gruppemedlemmer, og det var meget svært at bestemme nummer et, men til sidst gik jeg sammen med Charlie af en række grunde.
  2. Mac. ...
  3. Dee. ...
  4. Dennis. ...
  5. Åben. ...
  6. Cricket. ...
  7. Servitrice. ...
  8. Mac og Charlies mødre. ...

Hvorfor hader servitrice Charlie?

Servitrice har aldrig ønsket Charlie, fra episoden, hvor hun kalder ham en nazist og en racist ("The Gang Gets Racist").

Er Mac og Dee stadig gift?

Yep, Mac og Sweet Dee er faktisk gift i det virkelige liv, og det er et bevis på, hvor godt deres skuespil er, at vi automatisk antog, at de var væmmede af hinanden meget af tiden. Rob, 42, er skaberen af ​​It's Always Sunny, og inden han filmet pilotepisoden, hyrede han Kaitlin til at spille Dee Reynolds.

Hvad skete der med Sweet Dees baby?

Dee bærer Carmens barn som surrogat efter at være blevet imprægneret gennem Carmens sæd og et æg fra en donor. Hun føder en pige i episoden "Dee føder". Episoden blev dedikeret til Axel Lee McElhenney (Kaitlin Olsons og Rob McElhenneys virkelige søn).

Hvem har Dee sovet med?

For Dee kom det i It's Always Sunny i Philadelphia sæson 12 (afsnit 7), "PTSDee." Dee sover med en stripper (Carter MacIntyre), kun for at få ham til at sige, at det at have sex med hende hjalp ham, fordi han indså, at det var hans bund. Dee foregiver derefter, at hun vil forbedre og ordne sit liv.

Hvem spiller Charlie i altid solrigt?

Charles Peckham Day (født 9. februar 1976) er en amerikansk skuespiller, manuskriptforfatter, producent, komiker og instruktør. Han er bedst kendt for at spille Charlie Kelly i sitcom It's Always Sunny i Philadelphia (2005 - nu), for hvilken han blev nomineret til en Critics 'Choice Television Award og en Satellite Award i 2011.

Hvad er en rom skinke?

En rom skinke er en skinke, der er gennemsyret og injiceret med en rom saltlage og belagt med en rom glasur.

Hvem skrev dagmand?

Charlie tilpassede det senere til sin musical The Nightman Cometh i sæson 4, hvor den blev udført af Dennis, Dee, Mac og Frank. Denne sang blev skrevet af Cormac Bluestone, Charlie Day, Glenn Howerton, Scott Marder, & Robert Rosell.

Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...
Top 10 bedste film Oscar-vindere, der kunne have været
Her er 10 nominerede fra dette årti, der kunne have og måske burde have vundet bedste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... ...
Top 10 Fremstilling af film bedre end filmen
Hvad var de top 10 film i 2019?Hvilken filmgenindspilning er bedre end originalen?Hvad er de top 10 bedste film?Hvad er verdens bedste film?Hvem er de...