Bucky

bedste MCU-par

bedste MCU-par

MCU: De 5 bedste par (& De 5 værste)

  1. 1 Værst: Tony og Christine.
  2. 2 Bedst: T'Challa og Nakia. ...
  3. 3 Værste: Jessica And Kilgrave. ...
  4. 4 Bedst: Daredevil And Elektra. ...
  5. 5 Værst: Stephen og Christine. ...
  6. 6 Bedste: Steve And Peggy. ...
  7. 7 Værst: Steve og Sharon. ...
  8. 8 Bedst: Tony Og Peber. ...

  1. Hvem er Captain America forelsket i?
  2. Hvem er den hotteste MCU-karakter?
  3. Har Bucky en kærlighedsinteresse?
  4. Elsker Steve Rogers Natasha Romanoff?
  5. Kysste Steve Rogers sin egen barnebarn?
  6. Hvem er Black Widows kæreste?
  7. Hvem er den grimmeste hevner?
  8. Hvem er den smukkeste hævneren?
  9. Hvem er den smukkeste pige i Avengers?
  10. Kendte Bucky Natasha?
  11. Hvem gifter Bucky Barnes sig med?
  12. Er Bucky og Steve forelsket?
  13. Er Natasha forelsket i Clint?
  14. Elsker Hulk sort enke?
  15. Er sort enke gift med Captain America?

Hvem er Captain America forelsket i?

S.H.I.E.L.D. Sharon Carter (også kendt som Agent 13) er en fiktiv karakter, der optræder i amerikanske tegneserier udgivet af Marvel Comics. Hun er normalt afbildet som en hemmelig agent, en ex-field agent for S.H.I.E.L.D. under Nick Fury, og en kærlighedsinteresse fra Captain America / Steve Rogers.

Hvem er den hotteste MCU-karakter?

Som fyr er den eneste karakter på MCU, som jeg betragter som “DEN hotteste” - Scarlett Johansson som Black Widow.

Har Bucky en kærlighedsinteresse?

Mens de var under sovjeternes kontrol, hjalp Bucky med at træne Natasha på Red Room Academy, og de blev forelsket. Han sneg sig ofte ind i hendes soveværelse for at se hende. Deres forhold begyndte at nedbryde hans Winter Soldier-programmering.

Elsker Steve Rogers Natasha Romanoff?

I jord-10943 og jord-555326 universerne, efter at Jordens mægtigste helte bragte fred over hele verden og endelig var fri til at leve normale liv, besluttede Steve og Natasha at leve det liv sammen, da de blev forelsket i hinanden og havde en søn de kaldte James Rogers.

Kysste Steve Rogers sin egen barnebarn?

I Captain America: Civil War delte Steve et lidenskabeligt kys med Sharon Carter, Peggys oldebarn. Det havde altid været temmelig mærkeligt og akavet, med Captain America tydeligt overført sine følelser for Peggy til Sharon; kyset skete endda kort efter Peggys begravelse.

Hvem er Black Widows kæreste?

Da hendes Red Room-træning skred frem, mødte hun Alexei Shostakov, en berømt russisk testpilot, som KGB havde arrangeret for hende at gifte sig med..

Hvem er den grimmeste hevner?

Jeg er ikke sikker på, at der er et svar på dette. Det er klart, at den grimeste Avenger er…. Captain America i sit originale tøj.

Hvem er den smukkeste hævneren?

Top 10 mest attraktive "Avengers: Infinity War" -tegn (LIST)

Hvem er den smukkeste pige i Avengers?

Hvis ikke den mest magtfulde, er Scarlett Johansson helt sikkert den smukkeste kvinde fra Marvel-film. Takket være hendes mange optrædener i mange af Marvel-film er hun også en af ​​de mest populære skuespillerinder fra en superheltfilm. Den 33-årige skuespillerinde ses kæmpe, flyve jetfly og flirte med The Hulk.

Kendte Bucky Natasha?

Bucky og Natasha kendte hinanden fra at være en del af en russisk spionorganisation. Bucky var en af ​​mange, der trænede Natasha til at blive en af ​​de bedste spioner i deres rækker. ... Hvad Natasha angår, er hun stadig god til at være Black Widow med sine missioner fra Shield, men uden hukommelse om Bucky hvad så nogensinde.

Hvem gifter Bucky Barnes sig med?

Efter at have overlevet krigen og tro Captain America's død giftes Bucky til sidst med Gail Richards og har en stor udvidet familie. I løbet af hvilken er Bucky diagnosticeret med lungekræft fra kæderygning tilbage i krigen. Barnes og Gail lever begge for at se Steves vækkelse i det 21. århundrede og forny deres venskab.

Er Bucky og Steve forelsket?

Begge disse figurer var konstante i Steve Rogers 'liv, selv når de ikke var fysisk til stede. Han elskede bestemt både Peggy og Bucky, hvor sidstnævnte også blev betragtet som romantisk for mange fans.

Er Natasha forelsket i Clint?

Mens de aldrig udtrykkeligt er angivet i filmene, der fører op til Avengers: End Game, har Natasha Romanoff og Clint Barton en romantisk forbindelse, selvom de ikke kunne fuldføre det af forskellige årsager. ... I både tegneserierne og filmene arbejdede Hawkeye og Black Widow sammen som S.H.I.E.L.D.

Elsker Hulk sort enke?

Når alt kommer til alt har han og Black Widow en lang historie. De delte en kort romantisk forbindelse, og hun var den første til at rekruttere ham til at deltage i Avengers. Hulk blev ødelagt af hendes død, synligt vred til det punkt, at han smed en bænk fra en mole.

Er sort enke gift med Captain America?

Mærkeligt nok har der aldrig rigtig været et romantisk forhold mellem Black Widow og Steve Rogers i tegneserierne - men en af ​​Natashas vigtigste romancer er faktisk med Bucky Barnes, som blev Steves efterfølger som Captain America.

simpsons for mange gæstestjerner
Gæstestjerner har optrådt på The Simpsons siden sin første sæson ud over showets hovedrolle af Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeard...
berømtheder som simpsons tegn
Fra den første Beatle, der vises i showet, til selve kongen af ​​pop, her er de 15 bedste berømtheder på The Simpsons.16 Ringo Starr. ... 15 Tony Benn...
bedste simpsons episoder
Det kløende & Kradsende & Poochie Show (sæson 8, afsnit 14)Hr. ... Homers Enemy (sæson 8, afsnit 23) ... Homer den Store (sæson 6, afsnit 12) ...