Nirvana

Bedste Nirvana-album

Bedste Nirvana-album
  1. Hvad er Nirvanas bedste album?
  2. Hvad var Nirvanas største hit?
  3. Havde Nirvana nogensinde nummer 1?
  4. Hvilket album gjorde Nirvana berømt?
  5. Hvad kæmpede Kurt Cobain med?
  6. Hvad er det største hit nogensinde?
  7. Hvad er nirvana berømt for?
  8. Hvilken sanger har haft flest nummer et hits?
  9. Hvem skrev de mest nummer et sange?
  10. Hvad er Bruce Springsteens største hit?
  11. Hvorfor dræbte Nirvana sig selv?
  12. Hvem ejer Nirvana?
  13. Hvorfor brugte Nirvana en baby?

Hvad er Nirvanas bedste album?

Vigtigst er det, at 'Nevermind' har påvirket folks liv mere end noget andet album har haft før eller siden dets udgivelse. Dette er det, der gør 'Nevermind' til Nirvanas største album.

Hvad var Nirvanas største hit?

Nirvanas 20 største sange - rangeret!

Havde Nirvana nogensinde nummer 1?

Det er svært at overdrive den indflydelse, som Nirvana havde på popmusik i begyndelsen af ​​90'erne. ... Før Cobains utidige død for 25 år siden havde Nirvana udgivet tre albums, hvoraf to havde nået nr. 1, "Nevermind" og "In Utero." Men deres singler nåede aldrig det samme niveau på Hot 100.

Hvilket album gjorde Nirvana berømt?

Nirvana er et af de største og mest indflydelsesrige bands i musikhistorien. Dannet i Seattle i 1987, katapulterede de stort set alment musik alternativt til mainstream, da deres andet album, Nevermind, overraskede musikbranchen og vendte populærkulturen på hovedet, da den blev frigivet i 1991.

Hvad kæmpede Kurt Cobain med?

I løbet af de sidste år af sit liv kæmpede Cobain med heroinafhængighed og kroniske helbredsproblemer såsom depression. Han kæmpede også med berømmelsens personlige og professionelle pres såvel som hans ægteskab med musikeren Courtney Love.

Hvad er det største hit nogensinde?

Top 10 sange nogensinde (1958–2018)

RangEnkeltÅr frigivet
1."Twisten"1960, 1961 (gen)
2."Glat"1999
3."Mack the Knife"1959
4."Uptown Funk"2015

Hvad er nirvana berømt for?

Nirvanas succes populariserede alternativ rock, og de blev ofte henvist til som figurhovedbandet fra Generation X. Deres musik opretholder et populært tilhænger og fortsætter med at påvirke moderne rock and roll-kultur.

Hvilken sanger har haft flest nummer et hits?

Beatles har rekorden for de fleste nummer-singler af en gruppe (med 17), mens Madonna har rekorden for en kvindelig kunstner (med 13).

Hvem skrev de mest nummer et sange?

Martin er sangskriver med de tredjestørste nummer én singler på hitlisten, kun bag Paul McCartney (32) og John Lennon (26). Derudover har han de næststørste Hot 100 nummer én singler som producent, 21, bag George Martin, der havde opnået 23 på tidspunktet for hans død.

Hvad er Bruce Springsteens største hit?

Sporliste

Ingen.TitelOriginal album
1."Født til at løbe"Born to Run (1975)
2."Thunder Road"Født til at løbe
3."Badlands"Darkness on the Edge of Town (1978)
4."Floden"Floden (1980)

Hvorfor dræbte Nirvana sig selv?

Den 14. april 1994 rapporterede Seattle Post-Intelligencer, at Cobain var "højt på heroin, da han trak aftrækkeren". Avisen rapporterede, at de toksikologiske tests fastslog, at niveauet af morfin i Cobains blodomløb var 1,52 milligram pr. Liter, og at der også var tegn på valium i hans blod..

Hvem ejer Nirvana?

Men rettighederne til Nirvanas musik ser ud til at have intet at gøre med nogen af ​​dem: administrative rettigheder til Cobains sange overvåges af et firma kaldet Primary Wave Music, og Primary Wave's Larry Mestel ejer også 50% af udgivelsesrettighederne.

Hvorfor brugte Nirvana en baby?

Men ifølge Geffen Records kunstdirektør Robert Fisher havde Nirvanas forsanger-guitarist Kurt Cobain set en dokumentarfilm om babyer, der blev født under vandet, og ”troede, at billedet ville være et cool cover. Denne vision var lidt for grafisk, så vi gik med den svømmende baby i stedet. ”

simpsons musikalske gæster
Hvem har gæst med i The Simpsons?Hvilke bands er dukket op i The Simpsons?Hvem har optrådt i de fleste Simpsons-episoder?Hvorfor er The Simpsons forbu...
top 25 simpsons gæsteskuespil
'The Simpsons': 25 største gæstestjerner nogensindeJACKIE MASON som RABBI HYMEN KRUSTOFSKY.MICHAEL JACKSON som LEON KOMPOWSKI. ... JANE KACZMAREK som ...
simpsons for mange gæstestjerner
Gæstestjerner har optrådt på The Simpsons siden sin første sæson ud over showets hovedrolle af Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeard...