Phineas

Bedste Phineas og Ferb-figurer

Bedste Phineas og Ferb-figurer
  1. Hvem er den bedste karakter i Phineas og Ferb?
  2. Hvem er den smarteste karakter i Phineas og Ferb?
  3. Hvorfor blev Phineas og Ferb annulleret?
  4. Hvem er klogere Phineas eller Baljeet?
  5. Hvor smart er doofenshmirtz?
  6. Hvordan er Phineas så smart?
  7. Hvem er den smarteste tegneseriefigur?
  8. Har Ferb autisme?
  9. Hvem er den smarteste karakter i anime?
  10. Hvorfor er Phineas hovedet en trekant??
  11. Kommer Phineas og Ferb tilbage 2020?
  12. Er Isabella forelsket i Phineas?
  13. Hvem ender Baljeet med?
  14. Er Phineas og Ferb død?

Hvem er den bedste karakter i Phineas og Ferb?

Det er rigtigt tak til alle, der deltog & stemte i halmprøverne, Heinz Doofenshmirtz AKA Dr. D AKA Doof er den bedste karakter på "Phineas og Ferb".

Hvem er den smarteste karakter i Phineas og Ferb?

Perry Platypus er den mest intelligente karakter af serien, fordi han har alle narret og altid bedst sin fjende. Phineas og Ferb, sammen med alle andre karakterer, har ingen idé om Perrys dobbeltliv som hemmelig agent og sjovt genkender ingen ham med hatten på og hans fjende Dr..

Hvorfor blev Phineas og Ferb annulleret?

”Og vi ønskede bare ikke, at det skulle være tilfældet med Phineas og Ferb. Vi ønskede ikke, at vores show skulle være et af dem, der slidte sin velkomst. Vi ønskede virkelig at gå stærkt ud. Luk produktionen, mens folk stadig var glad for showet og dets karakterer. ”

Hvem er klogere Phineas eller Baljeet?

Imidlertid er Baljeet ikke engang den smarteste karakter på showet. Phineas har vist sig at være utrolig intelligent og helt sikkert overgår Baljeet. Hver eneste dag i sommeren har Phineas været i stand til at komme med en ny idé til en opfindelse og færdiggøre den i løbet af få timer. Udover Phineas er kun Dr..

Hvor smart er doofenshmirtz?

Han er et strålende teknisk geni, hvilket fremgår af hans utallige utroligt avancerede enheder skabt til at erobre tri-state-området. Men han er en taktisk idiot. Hans planer er altid langt mere komplicerede, end de har brug for, og har ikke plads til fejl, for at det hele ikke bliver adskilt.

Hvordan er Phineas så smart?

Så her er teorien: Da de var yngre, blev Phineas og Ferb ramt med en af ​​Doofenshmirtz's inators, mens de spillede i baghaven. Inatoren øgede Phineas og Ferbs intelligens markant, hvilket gjorde dem i stand til at opfinde og opbygge de typer ting, de gør.

Hvem er den smarteste tegneseriefigur?

Top 10 smarteste tegneseriegenier

  1. Jimmy Neutron. Tegneserie: Jimmy Neutrons eventyr, drengegeni.
  2. Dexter. Tegneserie: Dexters laboratorium. ...
  3. Rick Sanchez. Tegneserie: Rick og Morty. ...
  4. Batman. Tegneserie: Batman: Den animerede serie. ...
  5. Stewie Griffin. Tegneserie: Family Guy. ...
  6. Donatello. Tegneserie: Teenage Mutant Ninja Turtles. ...
  7. Phineas og Ferb. Tegneserie: Phineas og Ferb. ...
  8. Hr. ...

Har Ferb autisme?

Phineas og Ferb er fiktive karakterer, og de fleste mennesker vil ikke betragte dem som mentalt handicappede. ... Derfor er svaret på dit spørgsmål, at Ferb er autistisk, mens Phineas ikke er det. Disse resultater blev også indsamlet fra en undersøgelse foretaget af Smithson og Corque i 2012.

Hvem er den smarteste karakter i anime?

Top 25 smarteste geni-anime-tegn (rangeret)

  1. Let Yagami. Anime: Death Note.
  2. Lelouch Lamperouge. Anime: Code Geass. ...
  3. Izaya Orihara. Anime: Durarara!! ...
  4. Shougo Makishima. Anime: Psycho Pass. ...
  5. Norman. Anime: Det lovede Neverland. ...
  6. Kurisu Makise. Anime: Steins; Port. ...
  7. Ni og tolv. Anime: Zankyou no Terror. ...
  8. Sora og Shiro. Anime: Intet spil, intet liv. ...

Hvorfor er Phineas hovedet en trekant??

Alle figurer i Phineas og Ferb blev tegnet i et design lånt fra Tex Averys stil, hvor geometriske former blev inkluderet i deres struktur; Phineas er især en trekant. Trekantfladen er i serien angivet som bare hans næse, der dækker hele hovedet.

Kommer Phineas og Ferb tilbage 2020?

Phineas og Ferbs tilbagevenden er ude af denne verden. ... Den populære animerede musikalske komedieserie, der kørte på Disney Channel i fire sæsoner (og senere på Disney XD), giver et midlertidigt comeback med den nye "Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe", som Disney + begynder at streame Fredag.

Er Isabella forelsket i Phineas?

Isabella Garcia-Shapiro har en enorm forelskelse i sin nabo og bedste ven Phineas Flynn. Hun har romantiske dagdrømme om ham og håber at blive gift med ham en dag. Hun fortæller ham dog aldrig direkte. Phineas følelser for Isabella er derimod relativt ukendte og varierer fra platonisk til romantisk.

Hvem ender Baljeet med?

Baljeet gifter sig med Juliette Bousquet og har fire børn, Jaime, Monet, Alagan og Avani, og har stadig et tæt venskab med Buford.

Er Phineas og Ferb død?

Nej, Ferb er ikke død. ... På den anden side er hendes anden bror Ferb faktisk immobile og kan næppe tale. Derfor, i Candaces parallelle verden, ville hendes to brødre tage på fantastiske eventyr sammen. Dette er grunden til, at hendes mor aldrig rigtig kan se de ting, hendes brødre skaber, fordi de aldrig eksisterede i virkeligheden.

Top 10 britiske kriminalitetsfilm
De 20 bedste britiske kriminelle film1 af 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 af 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, Tri...
Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...
Top 10 bedste film Oscar-vindere, der kunne have været
Her er 10 nominerede fra dette årti, der kunne have og måske burde have vundet bedste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... ...