Riverdale

Bedste Riverdale-figurer

Bedste Riverdale-figurer
  1. Hvem er den bedste karakter i Riverdale?
  2. Hvem er den smukkeste pige i Riverdale?
  3. Hvem er det bedste par i Riverdale?
  4. Er Riverdale kedeligt?
  5. Er Polly dårlig i Riverdale?
  6. Er chic dårligt i Riverdale?
  7. Hvem er smukkere Betty eller Veronica?
  8. Hvem er bedre Betty eller Veronica?
  9. Hvem er den hotteste fyr i Riverdale?
  10. Dating Lili og Cole stadig 2020?
  11. Gifter Archie sig med Veronica i Riverdale?
  12. Kan Sweet Pea lide Betty?
  13. Er Riverdale passende for 12-årige?
  14. Dør Jughead i Riverdale?
  15. Hvorfor er Riverdale så vanedannende??

Hvem er den bedste karakter i Riverdale?

Top 10 tegn i Riverdale rangeret

Hvem er den smukkeste pige i Riverdale?

Her er 15 billeder af den smukke Madelaine Petsch, som bestemt er den hotteste pige på Riverdale.

Hvem er det bedste par i Riverdale?

Her er et kig på hver Riverdale-romantik, rangeret fra værst til bedst:

  1. 180 kommentarer Log ind for at kommentere. Rækkefølge efter: Most Hearts Seneste.
  2. Og endelig øverst på listen Cheryl og Toni. CW. ...
  3. Archie og Betty. CW. ...
  4. F.P. og Alice. ...
  5. Archie og Josie. CW. ...
  6. Kevin og Moose. CW. ...
  7. Veronica og Reggie. ...
  8. Betty og Jughead. ...

Er Riverdale kedeligt?

Lige siden CW lavede Riverdale har 24 episoder, er det bare overalt. Problemet er, at skaberne har slutningen, men de ved ikke, hvordan man kommer til slutningen, så det er bare grundlæggende fyldstof. Men det er til det punkt, hvor fyldstoffet ikke er underholdende, men bare kedeligt.

Er Polly dårlig i Riverdale?

Som anført af Chuck Clayton, der hævdede at have fået sine oplysninger fra Jason, var Polly en dårlig pige, en klog om dagen, men en freak i lagenene om natten.

Er chic dårligt i Riverdale?

Chic, også kendt som Gargoyle King og Chic Cooper, er en stor antagonist i CW-sæbeoperaen Riverdale. ... Han menes oprindeligt at være Betty Coopers bror, men det afsløres senere, at han er bedrager.

Hvem er smukkere Betty eller Veronica?

Veronica formodes at være den varmeste ud af parret, mens Betty formodes at have en bedre personlighed. ... Så ja, Veronica er smukkere.

Hvem er bedre Betty eller Veronica?

Der kan ikke benægtes, at når det kommer til Betty og Veronica, er en ting, der er meget forskellig ved dem, deres tillidsniveauer. Betty er genert, stille, reserveret og meget mindre selvsikker end hendes bedste ven Veronica. Det anses generelt for bedre at være mere selvsikker end mindre, men til hver sin egen.

Hvem er den hotteste fyr i Riverdale?

Jughead Jones er den hotteste fyr på Riverdale.

Dating Lili og Cole stadig 2020?

Cole Sprouse og Lili Reinhart har kaldt det afsluttet. En kilde bekræftede over for People, at Riverdale-costarerne - og notorisk parret igen og igen - ikke længere ser hinanden. ... Deres forhold er meget intimt og kærligt, men tingene bliver meget mere komplicerede, når de er adskilt. "

Gifter Archie sig med Veronica i Riverdale?

Hele Riverdale deltager i brylluppet, og alt ser ud til at gå som planlagt. Før ceremonien beder Archie Betty om at gå en tur med ham. De lover altid at være gode venner med hinanden. Archie og Veronica er gift.

Kan Sweet Pea lide Betty?

7 Sweet Pea

Selvom det er sandt, at Sweet Pea ikke ligefrem er Riverdales største fan, er han loyal, og det er præcis, hvad Betty har brug for. ... Betty har bestemt behandlet sin retfærdige andel af venner og familie, der har stukket hende i ryggen.

Er Riverdale passende for 12-årige?

Forældrevurderere på Common Sense Media er enige om, at showet er ideelt for børn i alderen 13 år og derover, og der er en anstændig chance for, at du bliver så afhængig af serien som din teenager! ... Riverdale berører psykiske emner på en måde, som du måske ønsker at udforske mere dybt med dit barn.

Dør Jughead i Riverdale?

Nej, Jughead lever! I afsnit 15 med titlen "To Die For" blev det afsløret, at Jughead levede og gemte sig i Diltons underjordiske bunker, efter at studenterne fra Stonewall Prep forsøgte at myrde ham. ... Når alt dette er afsløret, og han bliver arresteret, kaster DuPont sig ud af vinduet og falder til sin død.

Hvorfor er Riverdale så vanedannende??

Serien af ​​uhyggelige begivenheder, der finder sted i showet, understreger også dynamikken i den lille by, når folk kommer sammen for at sørge og klare. Indstillingen tilføjer uforglemmelige elementer, der gør dette tv-show vanedannende. Den film, der bruges i Riverdale, gør arbejdet med at afbalancere lyset og mørket.

Top 10 krigsfilm
Dunkirk (2017) ... The Hurt Locker (2008) ... The Big Red One (1980) ... Kom og se (1985) ... Livet og døden af ​​oberst Blimp (1943) ... Apocalypse N...
Top 10 britiske kriminalitetsfilm
De 20 bedste britiske kriminelle film1 af 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 af 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, Tri...
Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...