Natasha

sort enke elsker interesse

sort enke elsker interesse

Black Widows første romantiske forhold var med en soldat ved navn Nikolai, som hun mødte, mens begge tjente med den russiske hær under 2. verdenskrig. Der er ingen baghistorie om den unge soldat, men Natasha og Nikolai blev forelsket og blev til sidst gift.

  1. Elsker Steve Rogers Natasha Romanoff?
  2. Er Black Widow forelsket i Captain America?
  3. Er Black Widow forelsket i Hulk?
  4. Har Black Widow og Hawkeye haft et forhold?
  5. Fik Steve og Natasha en baby?
  6. Er Natasha forelsket i Clint?
  7. Kysste Steve Rogers sit barnebarn?
  8. Kan Natasha Romanoff blive gravid?
  9. Hvem gifter sig Black Widow?
  10. Hvorfor forlod Hulk Natasha?
  11. Hvorfor kan Captain America løfte Thors hammer?
  12. Er Natasha Romanoff død?

Elsker Steve Rogers Natasha Romanoff?

Hvis der er et venskab, der udviklede sig naturligt i Marvel Cinematic Universe, er det Steve Rogers og Natasha Romanoff. ... Der er ingen direkte beviser for et romantisk forhold mellem de to .; der er dog mange scener, hvor de er venner.

Er Black Widow forelsket i Captain America?

Mærkeligt nok har der aldrig rigtig været et romantisk forhold mellem Black Widow og Steve Rogers i tegneserierne - men en af ​​Natashas vigtigste romancer er faktisk med Bucky Barnes, som blev Steves efterfølger som Captain America.

Er Black Widow forelsket i Hulk?

Uenig helt. Folk der skifter dette forhold er så udspilte. Romantikken mellem Black Widow og Hulk i Avengers: Age of Ultron kan have styrket profilen for to oversete figurer, men deres korte flirt viste sig i sidste ende at være en fejl for MCU.

Har Black Widow og Hawkeye haft et forhold?

Clint og Natasha er bedste venner. Imidlertid blev Clint Barton (som Hawkeye) sendt i starten af ​​deres forhold for at eliminere Natasha, men i stedet så Barton hendes evner og anbefalede hendes rekruttering. De to indledte et evigt partnerskab, hvor Barton kærligt kaldte hende "Nat."

Fik Steve og Natasha en baby?

Næste Avengers

I jord-10943 og jord-555326 universerne, efter at Jordens mægtigste helte bragte fred over hele verden og endelig var fri til at leve normale liv, besluttede Steve og Natasha at leve det liv sammen, da de blev forelsket i hinanden og havde en søn de kaldte James Rogers.

Er Natasha forelsket i Clint?

Mens de aldrig udtrykkeligt er angivet i filmene, der fører op til Avengers: End Game, har Natasha Romanoff og Clint Barton en romantisk forbindelse, selvom de ikke kunne fuldføre det af forskellige årsager. ... I både tegneserierne og filmene arbejdede Hawkeye og Black Widow sammen som S.H.I.E.L.D.

Kysste Steve Rogers sin barnebarn?

I Captain America: Civil War delte Steve et lidenskabeligt kys med Sharon Carter, Peggys oldebarn. Det havde altid været temmelig mærkeligt og akavet, med Captain America tydeligt overført sine følelser for Peggy til Sharon; kyset skete endda kort efter Peggys begravelse.

Kan Natasha Romanoff blive gravid?

Black Widow kan ikke få børn

Når Black Widow og Hulk finder ud af status og fremtid for deres forhold i Avengers: Age Of Ultron, kastede førstnævnte en ret betydelig bombe: hun er ude af stand til at få børn.

Hvem gifter sig Black Widow?

Black Widows første romantiske forhold var med en soldat ved navn Nikolai, som hun mødte, mens begge tjente med den russiske hær under 2. verdenskrig. Der er ingen baghistorie om den unge soldat, men Natasha og Nikolai blev forelsket og blev til sidst gift.

Hvorfor forlod Hulk Natasha?

Hulk, eller rettere Bruce Banner, efter at Scarlet Witch rodede med hans sind og fik ham til at gå berserk, indså, at der ikke er noget sted for ham på Jorden. Han siger endda: "Hvor i denne verden er jeg ikke en trussel?" Så efter at have besejret Ultron, beslutter han at forlade. ... Ethvert hold, der inkluderede Hulken, ville være den klare vinder.

Hvorfor kan Captain America løfte Thors hammer?

Hvordan kan Captain America løfte Thors hammer? Enkelt: Steve Rogers er værdig. Indskriften på Mjolnir lyder "Den, der holder denne hammer, hvis de er værdig, skal have Thor's magt." Det betyder ikke noget, hvor stærk du er, hvis du ikke er værdig, kan du ikke løfte Thors hammer, uanset hvor hårdt du prøver.

Er Natasha Romanoff død?

Hvis du ikke ved det, ofrede Scarlett Johanssons Natasha Romanoff sig selv ved at hoppe ud af en klippe på Vormir for at tillade Avengers at erhverve Soul Stone. ... I Infinity War, Thanos faldt Gamora til sin død for at få Soul Stone.

Top 10 krigsfilm
Dunkirk (2017) ... The Hurt Locker (2008) ... The Big Red One (1980) ... Kom og se (1985) ... Livet og døden af ​​oberst Blimp (1943) ... Apocalypse N...
Top 10 britiske kriminalitetsfilm
De 20 bedste britiske kriminelle film1 af 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 af 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, Tri...
Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...