Vatikanet

Vatikanets mørke hemmeligheder afsløret

Vatikanets mørke hemmeligheder afsløret
  1. Hvilke hemmeligheder skjuler Vatikanet?
  2. Hvad der er under Vatikanet?
  3. Hvem kontrollerer virkelig Vatikanet?
  4. Har Vatikanet en hemmelig tjeneste?
  5. Kan du kysse pavens ring?
  6. Er nogen pave blevet myrdet??
  7. Er Peter virkelig begravet under Vatikanet?
  8. Har Vatikanet et fængsel?
  9. Hvilken helgen er begravet under Vatikanet?
  10. Regerer Vatikanet verden?
  11. Kan Vatikanet gå i krig?
  12. Hvad er den mest magtfulde kirke i verden?

Hvilke hemmeligheder skjuler Vatikanet?

Det hemmelige arkiv indeholder også et ekstremt hemmeligholdt dokument: referaterne af retssagerne mod Tempelridderne. Kendt som Chinon Pergament, det er på størrelse med et spisebord, og det dokumenterer forsøgene på den romersk-katolske militære orden for ting som blasfemisk opførsel og kætteri under korstogene..

Hvad der er under Vatikanet?

Vatikanets nekropolis ligger under Vatikanstaten, på dybder, der varierer mellem 5–12 meter under Peterskirken. ... Nekropolen var ikke oprindeligt en af ​​Romakatakomberne, men en friluftskirkegård med grave og mausolea.

Hvem kontrollerer virkelig Vatikanet?

US-HOLIGE FORBINDELSER

Hellige Stolen er den katolske kirkes universelle regering og opererer fra Vatikanstaten, et suverænt, uafhængigt område. Paven er hersker over både Vatikanstaten og Holy See.

Har Vatikanet en hemmelig tjeneste?

I fem århundreder har Vatikanet - den ældste organisation i verden, producent af konger og historiker - brugt en hemmelig spiontjeneste, kaldet Den Hellige Alliance eller senere Enheden, til at udføre sin vilje. Fyrre paver har påberåbt sig det for at gennemføre deres politik.

Kan du kysse pavens ring?

Den pavelige ring er et af de mest magtfulde symboler på pavens autoritet. Det bæres på højre hånd, og at kysse det er et tegn på lydighed og respekt.

Er nogen pave blevet myrdet??

Omstændighederne har spændt fra martyrium (pave Stephen I) til krig (Lucius II) til et slag af en jaloux mand (pave Johannes XII). En række andre paver er døde under omstændigheder, som nogle mener er mord, men som der ikke er fundet endelige beviser for.

Er Peter virkelig begravet under Vatikanet?

Peters Peters grav er et sted under Peterskirken, der omfatter flere grave og en struktur, som Vatikanmyndighederne siger, at de er blevet bygget til mindesmærke for placeringen af ​​Peters Peters grav. St. Peters grav ligger nær den vestlige ende af et kompleks af mausoleer, der dateres mellem omkring 130 e.Kr. og 300 e.Kr..

Har Vatikanet et fængsel?

Vatikanet har intet fængselssystem bortset fra nogle få celler til tilbageholdelse før retssagen. Folk, der er dømt til fængsel af Vatikanet, tjener tid i italienske fængsler med omkostninger dækket af Vatikanet.

Hvilken helgen er begravet under Vatikanet?

Vatikanet har offentligt afsløret knoglefragmenter, der angiveligt tilhører Sankt Peter, genopliver den videnskabelige debat og spændende mysterium om, hvorvidt relikvierne, der findes i en skokasse, virkelig tilhører den første pave.

Regerer Vatikanet verden?

Vatikanet er et sted. ... Hellige Stol er det sidste absolutte monarki i verden i dag. Når han vælges, kan paven ikke svare for nogen menneskelig magt. Han har absolut autoritet over hele den romersk-katolske kirke, direkte autoritet, der når ned til individuelle medlemmer.

Kan Vatikanet gå i krig?

Vatikanstaten er en neutral nation, som ikke har været involveret i nogen krig siden dens dannelse i 1929 af Lateran-traktaten.

Hvad er den mest magtfulde kirke i verden?

Peterskirken i Vatikanstaten, den største kirke i verden.

10 fantastiske fakta om Simpsons
Hvem er den fedeste person i Simpsons??Hvem har 5 fingre i Simpsons?Hvad er Simpsons berømt for?Hvad er Mr Burns fulde navn i The Simpsons?Hvor tung e...
bedste moderne simpsons episoder
The Simpsons: 5 fantastiske episoder fra de seneste årstider (& 5 værste episoder fra guldalderen)1 Bad Golden-Age Episode: All Singing, All Danci...
værste episode af simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episode af The Simpsons 'tolvte sæson. Den blev først sendt på Fox-netværket i USA den 4. februar 2001....Værste e...