Goku

dragon ball bedste kampe

dragon ball bedste kampe

De 10 bedste kampe: Dragon Ball Z

  1. 1 Goku vs. Frieza. Frieza er den mest anerkendte skurk i Dragon Ball-franchisen.
  2. 2 Goku vs. Vegeta. Det var kampen, der gjorde DBZ til et kendt navn. ...
  3. 3 Goku vs. Majin Vegeta. ...
  4. 4 Goku vs. Kid Buu. ...
  5. 5 Gohan vs. Cell. ...
  6. 6 Vegito vs. Super Buu. ...
  7. 7 Goku vs. celle. ...
  8. 8 Vegeta vs. celle. ...

  1. Hvad var Goku's hårdeste kamp?
  2. Har Dragon Ball gode kampe?
  3. Hvad er den stærkeste karakter i Dragon Ball?
  4. Hvem er top 5 stærkeste i Dragon Ball super?
  5. Hvem er Goku værste fjende?
  6. Hvem er Goku's stærkeste fjende?
  7. Hvorfor er Dragon Ball ikke i Big 3?
  8. Er DBZ bedre end DB?
  9. Hvorfor er Dragon Ball så kedeligt?
  10. Hvem kan slå Zeno?
  11. Hvem kan besejre Beerus?
  12. Hvem er den mest magtfulde Saiyan?
  13. Hvem er stærkere end Zeno?
  14. Hvem er stærkere end whis?
  15. Kan Goku slå Beerus?

Hvad var Goku's hårdeste kamp?

Goku fortsatte derefter med at slå Drum med et slag og kæmpe mod King Piccolo, hvor Goku gik slag for slag mod ham. Derefter ved slutningen af ​​kampen, med kun en arm, sprængte Goku sig gennem kong Piccolo med alvorlig skade og i sidste ende dræbte ham. For mig var dette Goku's sværeste kamp.

Har Dragon Ball gode kampe?

1 DRAGON BALL HAR BEDRE KOREOGRAFI

Selv i anime med den tidligere animation er disse kampe forbløffende. Et kæmpe højdepunkt i serien er bestemt hver verdens turneringsbue med kampe som Goku vs Krillin og Goku vs Jackie Chun som to af de bedste kampe i serien.

Hvad er den stærkeste karakter i Dragon Ball?

Akira Toriyama, skaberen af ​​Dragonball erklærede udtrykkeligt, at Whis, mentoren og kampsportstræner af ødelæggelsens Gud, Beerus er den mest magtfulde karakter i Dragonball.

Hvem er top 5 stærkeste i Dragon Ball super?

Her er nogle af de stærkeste tegn fra sagaen, rangeret.

Hvem er Goku værste fjende?

Dragon Ball Super beviser, at Frieza altid vil være Goku største fjende. Historien, der gjorde Frieza relevant igen, indeholdt en detalje om Friezas magt, der sikrer skurkens status som den største trussel mod Goku og Univers 7 vil aldrig ændre sig.

Hvem er Goku's stærkeste fjende?

Dragon Ball: 15 stærkeste modstandere overfor Goku, rangeret

Hvorfor er Dragon Ball ikke i Big 3?

Årsagen til, at Dragon Ball ikke er en del af denne nuværende generations Big 3, er, at der er andre hitanime, der starter lige nu, der har mere appel som My Hero Academia, Demon Slayer, Dr. Stone, The Promised Neverland, Black Clover, Brandvæsen osv.

Er DBZ bedre end DB?

Dragon Ball ER bedre end Dragon Ball Z. ... Jeg så DBZ først, men gik tilbage og så DB, da jeg var ældre. Jeg var meget mere opmærksom på at se, hvordan historien begyndte. Gør mig ikke forkert, stor krafteksplosion er fantastisk, og alt andet end DB er bedre.

Hvorfor er Dragon Ball så kedeligt?

Det er kedeligt på grund af fyldstof og opbygninger, hvor karakterer tænder eller råber i halvdelen af ​​en episode før en kamp, ​​eller hvor de overdriver det på dialog for at forklare et plot. Det er godt på grund af følelsesmæssige, kraftige og undertiden sjove øjeblikke som rivaliseringen mellem Goku og Vegeta.

Hvem kan slå Zeno?

Ethvert tegn, der har FTL eller MFTL eller højere hastighed, kan besejre Zeno, Zeno for et ”allmægtigt” væsen er ikke engang et ”allmægtigt” væsen. Et allmægtigt væsen ville være allestedsnærværende og ville være over alle hastigheder og kan ødelægge ethvert væsen, der formodes at være den hurtigste på 0,0 sekunder. Kan zeno gøre det?

Hvem kan besejre Beerus?

Så hvis Goku er bestemt til i sidste ende at overgå Beerus, er det også Vegeta. Han besidder bare den overordnede konkurrenceånd og magtbegær, der gør ham til Goku's mest mangeårige rival og vil få ham til at konkurrere med Beerus en dag.

Hvem er den mest magtfulde Saiyan?

13 Stærkeste: Broly

I øjeblikket er han den stærkeste af Saiyans i Univers 7, der endda væltede selv folk som Goku, Vegeta og Frieza i en kamp. For at slå Broly brugte Goku og Vegeta Metamoran-fusionskunsten.

Hvem er stærkere end Zeno?

Selv Krillin er stærkere end Zeno, fordi Zeno ikke ved, hvordan man kæmper. Hele denne bue handler om det. Han er bare meget magtfuld til det punkt, at hans evner er så OP, selv de mægtigste krigere frygter ham.

Hvem er stærkere end whis?

Mens Whis havde sagt, at Goku og Vegeta var stærke nok til at være på niveau med Beerus, hvis de kæmpede som et hold (hvilket indebærer, at Vegito er stærkere end Beerus), erklærede Akira Toriyama, at Beerus var den stærkeste i universet (bortset fra Whis. )

Kan Goku slå Beerus?

Men takket være et gammelt ritual var Goku i stand til at styrke op til Super Saiyan Gud, og derefter kæmpede han med Beerus. Deres kamp var meget tæt på at ødelægge hele universet, men det lykkedes dem på en eller anden måde at afslutte det med Jorden stadig intakt. Selv uden at vise sin sande magt besejrede Beerus til sidst Goku ganske let.

old school liste over langsomme papirstop
25 bedste langsomme syltetøj nogensinde'Slow Jam' af Midnight Starr. ... 'Altid & Forever 'af Heatwave. ... 'Jeg og fru. ... 'Stairway to Heaven' ...
den person, der har vundet flest oscars er
Skuespillerinden Katharine Hepburn har rekorden for de fleste Oscars for skuespil, efter at have vundet fire Oscar-priser i hele sin karriere og i alt...
bedste dunks 2019
Hvem har flest dunk i NBA 2019 2020?Hvad er den bedste dunk nogensinde?Hvem er den bedste dunker i 2020?Hvem har de bedste dunker i NBA?Hvem har flest...