James

James Bond skuespillere

James Bond skuespillere
  1. Hvem spillede James Bond i orden?
  2. Hvem spillede James Bond mest?
  3. Hvem vil erstatte Daniel Craig som James Bond?
  4. Hvor mange James Bonds er der i alt?
  5. Hvem var den værste Bond?
  6. Hvem afviste James Bond?
  7. Hvorfor blev George Lazenby kun bundet en gang?
  8. Hvem var den ældste James Bond?
  9. Hvorfor er Never Say Never Again inofficiel?
  10. Vil Idris Elba være den nye James Bond?
  11. Hvorfor stoppede Timothy Dalton med at spille Bond?
  12. Hvad står M for i James Bond?
  13. Hvilken Bond dræbte mest?
  14. Hvad er den mest succesrige James Bond-film?
  15. Hvem er den bedste James Bond?

Hvem spillede James Bond i orden?

Skildring af James Bond i film

Hvem spillede James Bond mest?

Sean Connery, den skotske skuespiller, der er mest kendt for at spille James Bond, døde den 31. oktober. Han var 90 år gammel. Connery optrådte i syv Bond-film fra 1962 til 1983 og bandt Roger Moore (som døde i 2017) for de fleste optrædener som den berømte hemmelige agent.

Hvem vil erstatte Daniel Craig som James Bond?

Nye James Bond afsløret! Lashana Lynch erstatter Daniel Craig som 007.

Hvor mange James Bonds er der i alt?

Der har været seks obligationer i alt, hvor Roger Moore har spillet 007 det højeste antal gange i et samlet antal på 4.348 dage i rollen. Dette vil snart blive overgået af Daniel Craig, hvor0 vil have brugt 4.729 dage i rollen efter at have spillet i den 25. Bond-film.

Hvem var den værste Bond?

Timothy Dalton

Vi rangerer Timothy Dalton som den værste Bond-skuespiller simpelthen for ikke at være så mindeværdig som hans forgængere og tilhængere. Dalton erstattede Roger Moore i slutningen af ​​1980'erne og forblev i den populære franchise for kun to film - The Living Daylights og License To Kill.

Hvem afviste James Bond?

Selvom Voldemort selv Ralph Fiennes fortsatte med at spille Bonds chef M, førte skuespillerens frygt for at forpligte sig til en franchise i midten af ​​90'erne ham til at afvise rollen som 007 selv.

Hvorfor blev George Lazenby kun bundet en gang?

Den virkelige årsag til, at George Lazenby stoppede som James Bond efter kun en film, kaldte producenten at ansætte ham 'største fejl i 16 år' ... Producent Albert Broccoli, i et Los Angeles Times-interview, ville kalde casting af den australske skuespiller den "største fejl i 16 år. Han kunne bare ikke klare succes. Han var så arrogant.

Hvem var den ældste James Bond?

Sean Connery

Den første Bond var en relativt ungdommelig 32, da Dr. No blev frigivet i 1962 og spillede karakteren i 6 film over 9 år. Han var 33 for 1963's Blofeld-debut fra Rusland med kærlighed, 34 af 1964s Goldfinger, 35 i 1965's Thunderball og 37 i 1967 You Only Live Twice.

Hvorfor er Never Say Never Again inofficiel?

Never Say Never Again betragtes som "uofficiel", fordi den ikke blev oprettet af Eon Productions, firmaet bag de andre James Bond-film. Derfor er fraværet af en sådan Bond-filmikonografi som pistolens åbning, de karakteristiske titelsekvenser eller det Monty Norman-sammensatte James Bond-tema..

Vil Idris Elba være den nye James Bond?

Ikke overraskende er oddsene for, at Elba spiller som den nye James Bond, så høje som 10/1 ifølge Ladbrokes-handlende, hvilket gør denne nyhed mere spændende for begge fans af franchisen og Idris Elba. Interessant nok har Elba offentligt talt om muligheden for at spille den næste Bond, men han har aldrig søgt rollen.

Hvorfor stoppede Timothy Dalton med at spille Bond?

Filmen blev annulleret på grund af juridiske problemer mellem UA / MGM og Eon Productions, som varede i fire år. Den juridiske kamp sluttede i 1993, og Dalton forventedes at vende tilbage som James Bond i den næste Bond-film, som senere blev GoldenEye. Da hans kontrakt var udløbet, fandt forhandlingerne med ham om fornyelse af den sted.

Hvad står M for i James Bond?

I Eon Productions-serien af ​​film er M blevet portrætteret af fire skuespillere: Bernard Lee, Robert Brown, Judi Dench og Ralph Fiennes, den siddende; i de to uafhængige produktioner blev M spillet af John Huston, David Niven og Edward Fox. M er et akronym for missioner.

Hvilken Bond dræbte mest?

Sean Connery's You Only Live Twice 1967 var den mest dødbringende film: 196 dødsfald. Sammenlign det med den første film, Dr No 1962, med kun 12, fire af dem af Bond. Dog var den dødbringende Bond Pierce Brosnan - han dræbte 135 mennesker i fire film, et gennemsnit på 33,8 pr. Film.

Hvad er den mest succesrige James Bond-film?

'Skyfall' var også den mest succesrige James Bond-film på verdensplan med hensyn til indtægter og havde tjent over 1,1 milliarder amerikanske dollars globalt efter udgivelsen i 2015.

Hvem er den bedste James Bond?

Runde 1 så Sean Connery, der desværre døde den 31. oktober 2020, slå den nuværende 007-skuespiller Daniel Craig ud og kom på toppen med 56 procent af stemmerne sammenlignet med Craigs 43 procent, mens Pierce Brosnan vandt runde 2 med 76 procent mod sin modstander George Lazenbys 24 procent.

værste episode af simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episode af The Simpsons 'tolvte sæson. Den blev først sendt på Fox-netværket i USA den 4. februar 2001....Værste e...
simpsons bedste sæsoner
The Simpsons: De 10 sæsoner med de bedste første episoder, rangeret i henhold til IMDb1 Sæson 9: The City Of New York Vs.2 Sæson 7: Hvem skød Mr.. ......
simpsons skjulte vittigheder
Sagde Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad siger Homer Simpson altid?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår døde snebol...