Goku

Mest kraftfulde Dragon Ball skurke

Mest kraftfulde Dragon Ball skurke

Dragon Ball: 15 stærkeste modstandere overfor Goku, rangeret

  1. 1 Whis. Det kan strække sig at kalde Whis Goku's modstander, men de to har bestemt engageret sig i sparring kampe under træningen...
  2. 2 Beerus. ...
  3. 3 Jiren. ...
  4. 4 Broly. ...
  5. 5 Kefla. ...
  6. 6 Toppo. ...
  7. 7 Smeltet Zamasu. ...
  8. 8 Hit. ...

  1. Hvem er Goku største fjende?
  2. Hvem er den mest stærkeste Dragon Ball-karakter?
  3. Kan Goku slå Saitama?
  4. Kan Goku slå whis?
  5. Hvem kan slå Zeno?
  6. Kan Goku slå Zeno?
  7. Hvem er stærkere end whis?
  8. Kan Goku slå Superman?
  9. Er Saitama en Gud?
  10. Hvem kunne slå Saitama?
  11. Hvem er den svageste gud for ødelæggelse?
  12. Kan whis slå Saitama?
  13. Kan whis slå Thanos?
  14. Kan Goku slå Naruto?
  15. Kan Naruto slå Zeno?
  16. Kan Goku slå Thanos?

Hvem er Goku største fjende?

Dragon Ball Super beviser, at Frieza altid vil være Goku største fjende. Historien, der gjorde Frieza relevant igen, indeholdt en detalje om Friezas magt, der sikrer skurkens status som den største trussel mod Goku og Univers 7 vil aldrig ændre sig.

Hvem er den mest stærkeste Dragon Ball-karakter?

Akira Toriyama, skaberen af ​​Dragonball erklærede udtrykkeligt, at Whis, mentoren og kampsportstræner af ødelæggelsens Gud, Beerus er den mest magtfulde karakter i Dragonball.

Kan Goku slå Saitama?

Goku kan kun slå Saitama, når Goku bruger master ultra instinkt? Det er som at sige, at et menneske kun kan dræbe en myre ved at bombardere den med atomvåben. Saitama er meget stærk, men han er ikke i nærheden af ​​det magtniveau, som Goku er på. Saitamas bedrifter skaleres ikke nogen steder i nærheden af ​​hvad Goku har opnået.

Kan Goku slå whis?

Ja, ja det kan han meget, meget let. Så stærk som Mastered / Complete Ultra Instinct Goku er han stadig IKKE på Whis's radar. For Goku er Ultra Instinct en transformation, men for Whis er det en teknik, der kan bruges med en ren tanke. Plus Goku er en dødelig mens Whis er en engel.

Hvem kan slå Zeno?

Ethvert tegn, der har FTL eller MFTL eller højere hastighed, kan besejre Zeno, Zeno for et ”allmægtigt” væsen er ikke engang et ”allmægtigt” væsen. Et allmægtigt væsen ville være allestedsnærværende og ville være over alle hastigheder og kan ødelægge ethvert væsen, der formodes at være den hurtigste på 0,0 sekunder. Kan zeno gøre det?

Kan Goku slå Zeno?

Når det er sagt, ser det virkelig ud til, at Zeno vil forblive den stærkeste gud i Dragon Ball i overskuelig fremtid. Hans magtniveau er så uforståeligt, at det synes meget usandsynligt, at Goku nogensinde vil slå Zeno, endsige kæmpe for ham.

Hvem er stærkere end whis?

Mens Whis havde sagt, at Goku og Vegeta var stærke nok til at være på niveau med Beerus, hvis de kæmpede som et hold (hvilket indebærer, at Vegito er stærkere end Beerus), erklærede Akira Toriyama, at Beerus var den stærkeste i universet (bortset fra Whis. )

Kan Goku slå Superman?

mens goku er ekstremt stærk, ville han ikke engang skade supermand, hvis eneste svaghed er magi og kryptonit. goku kan ikke bruge magi, og hvis noget er ki-eksplosionerne en form for uv-lys, som kan hjælpe supermanden. den eneste måde, han kunne besejre superman på, var med magtpolen.

Er Saitama en Gud?

Saitama er en Gud, og han bøjer ubevidst virkeligheden til sin vilje. I afsnit 3 af One Punch Man afslører Saitama, at han opnåede sit gudlignende styrkeniveau gennem et dagligt træningsregiment på 100 push-ups, 100 sit-ups, 100 squats og et 10 km løb i tre år.

Hvem kunne slå Saitama?

3 Goku (Dragon Ball Z)

Det skal også bemærkes, hvordan Goku's Ultra-instinkt i det væsentlige skræmte ødelæggelsesguderne. Uanset om de er i One Punch Man eller Dragon Ball universet, ville Goku let være i stand til at dræbe Saitama uden megen anstrengelse.

Hvem er den svageste gud for ødelæggelse?

Her er de 8 stærkeste (og 8 svageste) guder i Dragon Ball, rangeret.

Kan whis slå Saitama?

Blazej Podgorski, studerende og selvstændig tømrer. For det første har vi ikke set nogen af ​​disse personers sande kræfter. Men samlet set er Saitama stærkere end Whis, fordi Saitama er så stærk som han har brug for på et hvilket som helst tidspunkt. Det er pointen med hans karakter, da han trods alt er en parodi.

Kan whis slå Thanos?

Whis er omkring dobbelt så stærk som Thanos, forudsat at han ikke har IG eller HOTU.

Kan Goku slå Naruto?

Dette siger meget, ikke kun om Goku's magt og evner, men også om hans karakter. Han er meget beslutsom og kan let bekæmpe Naruto i en hvilken som helst af hans former. Mens hver varierer i deres magtniveau, er vi sikre på, at han har et par uden for sin guddommelige form, der også ville være nok til at nedbryde shinobi!

Kan Naruto slå Zeno?

Der er ingen måde, hvorpå en Naruto-karakter kan udgøre en trussel mod Zeno, på samme måde som selv i DBverse, undtagen måske Engle, Zalama og Super Shenron, kan ingen bekæmpe Zeno.

Kan Goku slå Thanos?

Der er intet angreb "for hårdt" for Thanos. Han har overlevet angreb fra Galactus og Odin. Han er praktisk talt usårlig. Goku ville meget let undvige hvert eneste angreb fra Thanos og slå ham med slag, der ville sætte Titan på hans knæ.

bedste moderne simpsons episoder
The Simpsons: 5 fantastiske episoder fra de seneste årstider (& 5 værste episoder fra guldalderen)1 Bad Golden-Age Episode: All Singing, All Danci...
værste episode af simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episode af The Simpsons 'tolvte sæson. Den blev først sendt på Fox-netværket i USA den 4. februar 2001....Værste e...
simpsons bedste sæsoner
The Simpsons: De 10 sæsoner med de bedste første episoder, rangeret i henhold til IMDb1 Sæson 9: The City Of New York Vs.2 Sæson 7: Hvem skød Mr.. ......