Smuk

Smukkeste Pretty Little Liars Girls

Smukkeste Pretty Little Liars Girls

Smukkeste Pretty Little Liars Girls

  1. Hanna Marin Hanna Olivia Marin er en fiktiv karakter skabt af Sara Shepard til Pretty Little Liars bogserien, og senere udviklet til Freeform tv-seriens tilpasning af I. ...
  2. Emily Fields.

  1. Hvem er den mest populære smukke lille løgner?
  2. Hvem er smukke øjne i PLL?
  3. Hvad er bedre Gossip Girl eller Pretty Little Liars?
  4. Hvem var den uhyggelige lille pige i PLL?
  5. Elsker Toby virkelig Spencer?
  6. Hvad er der galt med Mike PLL??

Hvem er den mest populære smukke lille løgner?

Pretty Little Liars: Hver hovedkarakter, sorteret efter sandsynlighed

  1. 1 Toby Cavanaugh. Toby Cavanaugh er måske ikke den mest perfekte kærlighedsinteresse for Spencer, men spillet af Keegan Allen er han den mest sympatiske karakter på showet.
  2. 2 Emily Fields. ...
  3. 3 Caleb-floder. ...
  4. 4 Hanna Marin. ...
  5. 5 Aria Montgomery. ...
  6. 6 Spencer Hastings. ...
  7. 7 Ezra Fitz. ...
  8. 8 Mona Vanderwaal. ...

Hvem er smukke øjne i PLL?

Marlene King, kaldenavnet "Pretty Eyes" er servitriceens go-to-sætning, og at den, hun kalder Pretty Eyes i denne episode, er Mona Vanderwaal. Et farligt spil Hun ses igen i den samme spisestue, når Toby møder Spencer.

Hvad er bedre Gossip Girl eller Pretty Little Liars?

Det afhænger af, hvad du leder efter. For så vidt som handleregenskaber går, sladrer Gossip Girl absolut PLL. Karaktererne er alle onde, og det gøres så overbevisende af skuespillerne, mens der i PLL, mens der er * nogle * gode skuespillere derinde, for det meste er det i bedste fald middelmådigt. For så vidt angår plot, tager PLL kagen.

Hvem var den uhyggelige lille pige i PLL?

For et par sæsoner siden optrådte Maddie Ziegler i en episode af PLL, hvor hun spillede en uhyggelig lille pige i Radley.

Elsker Toby virkelig Spencer?

Det virker ikke for Toby at blive så dybt forelsket i en anden og faktisk gifte sig med dem. Lige fra starten har han altid været interesseret i Spencer, så dette var en underlig historie for karakteren at have. Det er kun et eksempel på en måde, hvorpå han blev værre, da Pretty Little Liars skred frem.

Hvad er der galt med Mike PLL?

Mike led meget som et resultat af hans forældres skilsmisse sammen med Aria, som involverer flere voldelige episoder. Han sniger sig også rundt om sine forældre og holder hemmeligheder, som Aria generelt er opmærksom på, som om han bryder ind i huse, men ikke er fortrolig med.

bedste simpsons episoder
Det kløende & Kradsende & Poochie Show (sæson 8, afsnit 14)Hr. ... Homers Enemy (sæson 8, afsnit 23) ... Homer den Store (sæson 6, afsnit 12) ...
addison simpsons
Hvem spiller Addison i The Simpsons?Hvad er den tristeste Simpsons-episode?Hvem var den første berømthed, der spillede sig selv på The Simpsons?Hvem s...
Top 10 startkande siden 2000
Top 10 startkande siden 2000Roy Oswalt, Houston Astros. ... Mike Mussina, New York Yankees. ... Javier Vazquez, Atlanta Braves. ... C.C. ... Andy Pett...