Kontor

Kontorets dokumentarbesætning var der på grund af et selvmord

Kontorets dokumentarbesætning var der på grund af et selvmord
  1. Hvorfor er der et dokumentarhold på kontoret?
  2. Var kontoret en rigtig dokumentar?
  3. Hvorfor valgte de Scranton til kontoret?
  4. Hvem formodes at optage kontoret?
  5. Kan Pam lide Brian?
  6. Vis de nogensinde kamerabesætningen på kontoret?
  7. Hvorfor ser Jim på kameraet?
  8. Blev kontoret aflyst?
  9. Er Dunder Mifflin ægte?
  10. Er Schrute Farms et rigtigt sted?
  11. Er stakkels Richard en rigtig bar?
  12. Blev kontoret faktisk skudt i Scranton?

Hvorfor er der et dokumentarhold på kontoret?

Den oprindelige grund til at filme deres liv var at se, hvordan Dunder Mifflin-Scranton håndterede selvmordet på en kollega, men besætningen ændrede kursen, da de indså, at det daglige arbejde på dette kontor ville gøre det langt mere interessant dokumentar.

Var kontoret en rigtig dokumentar?

Office er en amerikansk mockumentary sitcom tv-serie, der skildrer kontormedarbejderes hverdagsliv i Scranton, Pennsylvania, gren af ​​den fiktive Dunder Mifflin Paper Company. Det blev sendt på NBC fra 24. marts 2005 til 16. maj 2013 og varede i alt ni sæsoner.

Hvorfor valgte de Scranton til kontoret?

Scranton blev plukket, fordi det var to timer fra New York, ideelt til et regionalt kontor i et Manhattan-firma. Han husker også et barns Valentine-kort, der sagde "Made in Scranton." Paper Magic Group, der fremstiller lykønskningskort, Valentines og andre sæsonbetonede produkter, forveksles ofte med Dunder Mifflin.

Hvem skal optage kontoret?

Men bare hvem er bag kameraet? I et interview med NPR afslørede Jenna Fischer (som spiller den elskede Pam Beesly Halpert), hvem rollebesætningen altid interagerer med. ”Nå, der er to forskellige scenarier. Når vi bare skyder showet, og det er en scene, er kameraoperatøren denne mand ved navn Randall Einhorn.

Kan Pam lide Brian?

Efter at Clark er flyttet til Jims skrivebord, og han, Dwight og Pam griner rundt, viser Brian sig at være glad for, at Pam er glad. Det antydes subtilt, at Brian har udviklet en crush på Pam, svarende til hvordan Jim blev forelsket i Pam, mens han arbejdede tæt på hende i flere år (Junior Salesman).

Vis de nogensinde kamerabesætningen på kontoret?

Kamerateamet er en anerkendt del af showet og bryder den fjerde mur. Besætningen tales sjældent om og ses kun lejlighedsvis i showet, men de tales med, når et kontormedlem bliver interviewet. Tegn ser ofte på kameraet, som om de deler tavse tanker med kameramanden.

Hvorfor ser Jim på kameraet?

Mens Jims kamera stirrer lejlighedsvis var resultatet af, at han med succes prankede Dwight eller var ubehagelig i nærværelse af Roy og Pam, var størstedelen af ​​hans udseende reaktioner på utænkelige handlinger og vittigheder fra hans chef, Michael Scott.

Blev kontoret aflyst?

Kontoret er en sitcom, der kørte i ni sæsoner på NBC. Da Steve Carell forlod rollen som Michael Scott i sæson 7, så nogle fans ikke, hvordan showet kunne fortsætte uden ham. Heldigvis for mange fortsatte kontoret i yderligere to sæsoner. Den sidste episode blev sendt i maj 2013.

Er Dunder Mifflin ægte?

Dunder Mifflin Paper Company, Inc. er et fiktivt salgsselskab for papir og kontorforsyning, der er omtalt i den amerikanske tv-serie The Office.

Er Schrute Farms et rigtigt sted?

Schrute Farms (HOTEL) er bekvemt placeret, 7 minutters gang fra JR Shinkansen Okayama Station. ... Schrute gårde findes ikke.

Er stakkels Richard en rigtig bar?

Poor Richard's er en dykkerbar i Scranton, PA. Det er et yndlingssted for medlemmer af Dunder Mifflin Scranton. I showet er Poor Richard's en uafhængig pub. Den virkelige stakkels Richard er knyttet til en bowlingbane.

Blev kontoret faktisk skudt i Scranton?

Åbningskreditterne for The Office viser steder i Scranton sammen med et velkomstskilt til byen. Men showet blev virkelig filmet i Californien. Jenna Fischer, der spillede Pam Beesly, talte om dette i sin podcast, Office Ladies. En fan bemærkede et palme bag rollebesætningen i en scene, hvor de var på en parkeringsplads.

Top 10 startkande siden 2000
Top 10 startkande siden 2000Roy Oswalt, Houston Astros. ... Mike Mussina, New York Yankees. ... Javier Vazquez, Atlanta Braves. ... C.C. ... Andy Pett...
Top 10 fantastiske film, der ikke vandt en Oscar
47 strålende film, der ikke modtog en eneste Oscar-nomineringAmerican Psycho (2000) ... Before Sunrise (1995) ... Den store varme (1953) ... The Big L...
Top 10 krigsfilm
Dunkirk (2017) ... The Hurt Locker (2008) ... The Big Red One (1980) ... Kom og se (1985) ... Livet og døden af ​​oberst Blimp (1943) ... Apocalypse N...