Bas

Top 10 bedste bassister nogensinde

Top 10 bedste bassister nogensinde

Rolling Stone-læsere vælger de ti bedste bassister gennem tiderne

  1. John Entwistle. Den klare vinder i vores afstemning var John Entwistle fra The Who.
  2. Loppe. ...
  3. Paul McCartney. ...
  4. Geddy Lee. ...
  5. Les Claypool. ...
  6. John Paul Jones. ...
  7. Jaco Pastorius. ...
  8. Jack Bruce. ...

  1. Hvem er den bedste bassist i live?
  2. Er Mark King en god bassist?
  3. Er Geddy Lee den bedste bassist?
  4. Er Paul McCartney god bassist?
  5. Hvem er den mest berømte bassist?
  6. Hvem var Michael Jackson bassist?
  7. Hvilken bas bruger Mark King?
  8. Hvem er den bedste bassist i verden 2020?
  9. Er bassister mislykkede guitarister?
  10. Hvem opfandt slap bas?
  11. Hvad skete der med Paul McCartney Hofner bas?
  12. Hvor meget er Paul McCartneys bas værd?
  13. Hvad Bass brugte Paul McCartney på kom sammen?

Hvem er den bedste bassist i live?

Vi er glade for, at John Campbell har vundet dette års afstemning. Mens hans band, American metallers Lamb Of God, spiller utrolig tung musik, der absolut ikke er for alle, kan bassister i alle stilarter lære af hans tilgang.

Er Mark King en god bassist?

Mark King voksede op på Isle Of Wight og flyttede til London med det formål at være en professionel trommeslager. I stedet blev han en af ​​verdens største bassister, men hans tidligere ambition forklarer måske hans meget rytmiske slapbasstil. Mark King steg til berømmelse i firserne som bassist og vokalist på niveau 42.

Er Geddy Lee den bedste bassist?

Geddy Lee er en meget god bassist, der farver godt uden for linierne for mest basspil. Hvis han var i et større band, ville jeg kalde ham en overspilende sonofabitch.

Er Paul McCartney god bassist?

Ja, Paul McCartney betragtes som en stor bassist. Selvom det ikke er et indlysende valg i forhold til monster shredders (som Victor Wooten) eller avantgarde bassister (som Les Claypool), er McCartney utvivlsomt meget indflydelsesrig for moderne bassister af alle genrer..

Hvem er den mest berømte bassist?

Rolling Stone-læsere vælger de ti bedste bassister gennem tiderne

  1. John Entwistle. Den klare vinder i vores afstemning var John Entwistle fra The Who.
  2. Loppe. ...
  3. Paul McCartney. ...
  4. Geddy Lee. ...
  5. Les Claypool. ...
  6. John Paul Jones. ...
  7. Jaco Pastorius. ...
  8. Jack Bruce. ...

Hvem var Michael Jackson bassist?

Louis Johnson, den talentfulde bassist, der optrådte på Michael Jackson-klassikerne "Billie Jean" og "Don't Stop 'Til You Get Enough", er død i en alder af 60 år. Louis var grundlægger af Brothers Johnson sammen med hans bror George.

Hvilken bas bruger Mark King?

Mark King har brugt Status Graphite basser siden 1980'erne inklusive Series-2000 og Empathy modeller. I november 2000 udviklede Rob Green og Mark King Status KingBass, en hovedløs, dobbeltafskåret bas med en vævet grafit gennem halsen, Status Hyperactive pickups og aktiv elektronik.

Hvem er den bedste bassist i verden 2020?

Er bassister mislykkede guitarister?

Først og fremmest er der ingen mislykkede guitarister. Guitarister fejler kun, når de giver op. Men på det tidspunkt er de ikke guitarister mere og kan derfor ikke betragtes som nogen form for guitarist - mislykkedes eller på anden måde. Derfor kan en bassist ikke være en mislykket guitarist - fordi de ikke findes.

Hvem opfandt slap bas?

Larry Graham er generelt krediteret for at opfinde slap basguitar. Graham har sagt, at han simpelthen forsøgte at skabe en trommelignende lyd for at fremhæve rytmen i den daværende trommeslagerfri Family Stone.

Hvad skete der med Paul McCartney Hofner bas?

I foråret 1961 gik en ung mand ind i en musikbutik i Hamborg, Tyskland og købte sin første basguitar, en Höfner 500/1 violinbas. ... Den første bas blev henvist til sikkerhedskopiering og sidst brugt af Paul tidligt i 1969 under Let It Be-optagelserne. Så forsvandt den, formodentlig stjålet.

Hvor meget er Paul McCartneys bas værd?

Den første, der blev købt af McCartney i Hamborg i 1962, er det manglende instrument. I 1963 gav Hofner McCartney en forbedret model som en belønning for at gøre mærket verdensberømt. McCartney spiller stadig 1963-modellen ved koncerter, som han gjorde på hans show i Ottawa i 2013. Det er forsikret for mere end 4 millioner dollars.

Hvad Bass brugte Paul McCartney på kom sammen?

Efter at have brugt sin Hofner og en Fender Jazz Bass fra 1966 på tværs af det hvide album og Let It Be vendte McCartney tilbage til sin Rickenbacker til Abbey Road-sessionerne, hvor dens fedtbundne tone fremtrædende kan høres på den slinky psych-groove af 'Come Together'.

værste episode af simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episode af The Simpsons 'tolvte sæson. Den blev først sendt på Fox-netværket i USA den 4. februar 2001....Værste e...
simpsons bedste sæsoner
The Simpsons: De 10 sæsoner med de bedste første episoder, rangeret i henhold til IMDb1 Sæson 9: The City Of New York Vs.2 Sæson 7: Hvem skød Mr.. ......
simpsons skjulte vittigheder
Sagde Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad siger Homer Simpson altid?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår døde snebol...