Eevee

Top 10 bedste Eeveelutions

Top 10 bedste Eeveelutions

Top 8 Eevee Evolutions i "Pokémon"

  1. Vaporeon. Type: Vand.
  2. Sylveon. Type: Fe. ...
  3. Espeon. Type: psykisk. ...
  4. Jolteon. Type: Elektrisk. ...
  5. Leafeon. Type: Græs. ...
  6. Umbreon. Type: Mørk. ...
  7. Glaceon. Type: Is. Udvikler sig når: Jævnet op i nærheden af ​​en isklippe. ...
  8. Flareon. Type: Brand. Udvikler sig når: En ildsten bruges. ...

  1. Hvilket er den stærkeste Eevee-udvikling?
  2. Hvilken er den bedste Eeveelution Pokemon go?
  3. Hvad er den sjældneste form for Eevee?
  4. Hvilken Eevee-udvikling er den svageste?
  5. Hvilken Eevee-udvikling er bedst til angreb?
  6. Hvad er den bedste skinnende Eevee-udvikling?
  7. Skal du maksimalt CP før du udvikler dig?
  8. Hvad skal jeg udvikle min Eevee til?
  9. Hvordan vælger jeg Eevee evolution?
  10. Hvad er den sjældneste skinnende Pokemon?
  11. Hvad er den sjældneste skinnende i Pokemon go?
  12. Hvad skal jeg navngive min Eevee?
  13. Hvad er den bedste Gen 1 Eeveelution?
  14. Hvilket Eeveelution har den bedste statistik?
  15. Hvorfor er Leafeon dårlig?

Hvilket er den stærkeste Eevee-udvikling?

Vandtypen Vaporeon er blandt de stærkeste Pokemon Go Eevee Evolution i vores Pokemon Go Tier List, Flareon, Jolteon, Espeon og Umbreon for at nævne resten. Nedenfor viser vi de Eevee-navne, der er nødvendige for at tvinge en specifik Eevee-udvikling.

Hvilken er den bedste Eeveelution Pokemon go?

Vaporeon er sandsynligvis den udvikling, som de fleste Pokémon Go-spillere vil pege på som den stærkeste i gruppen, da den har været meget brugt siden spillet blev lanceret. Det er en solid vandtype, der konkurrerer med meget af de sværere at få Pokémon og kun er klassificeret af folk som Kyogre og andre monstre.

Hvad er den sjældneste form for Eevee?

Faktisk er den mest eftertragtede udviklede form Vaporeon - og ikke kun fordi den ligner en yndig afkom fra en kat og en havfrue.

Hvilken Eevee-udvikling er den svageste?

Leafeon er langt den bedste, selvom han har lidt over gennemsnittet, han har fantastisk angreb og forsvar og overgår langt Flareon, som er den svageste evolutionsevne.

Hvilken Eevee-udvikling er bedst til angreb?

Jolteon er den hurtigste af Eevees Evolutions. Dens imponerende Special Attack-stat gør det også blandt de mest effektive til at håndtere skader, men dets svagere defensive statistik betyder, at du skal være forsigtig med ikke at lade den være sårbar, når den angriber.

Hvad er den bedste skinnende Eevee-udvikling?

1 VAPOREON

Vaporeon var en af ​​de originale Eeveelutions og har en maksimal CP på 3157. Vaporeon har muligvis lidt lavere CP end et par andre på denne liste, men generelt er det den bedste Eevee Evolution, der er tilgængelig på spillet.

Skal du maks. CP før du udvikler dig?

Når du udvikler en Pokemon, forbliver dens CP-cirkel så fuld som den gjorde før. Som et resultat betyder det ikke noget i hvilken rækkefølge du booster en Pokemon. Du skal dog huske et par punkter i tankerne: Powerups koster mere slik, jo mere CP en Pokemon har (baseret på Pokemon-niveau).

Hvad skal jeg udvikle min Eevee til?

Du skal blot omdøbe din Eevee til følgende navne for at sikre udviklingen, når du bruger 25 slik:

Hvordan vælger jeg Eevee evolution?

Åbn din Pokemon-samling, og find en Eevee, der er ekstra. Skift navnet fra Eevee til kodenavnet - så det er for eksempel Linnea (for Leafeon) eller Tamao (for Umbreon) ved at trykke på blyanten ved siden af ​​karakterens navn. Klik på evolve-knappen, så ændrer din Eevee sig til den udvikling, du vælger.

Hvad er den sjældneste skinnende Pokemon?

Pichu kan kun klækkes, så når den kaster en hat til en begivenhed, bliver dens skinnende form straks blandt de sjældneste.

Hvad er den sjældneste skinnende i Pokemon go?

Flere videoer på YouTube

  1. # 1 - Skinnende festhat Nidorino. Denne er en sjælden variant af Pokemon, da den kun var tilgængelig i tre timer under en raidkamp. ...
  2. # 2 - skinnende Woobat. ...
  3. # 3 - Blank hat-iført Pikachu. ...
  4. # 4 - skinnende Alolan Grimer. ...
  5. # 5 - Blank Alolan Vulpix.

Hvad skal jeg navngive min Eevee?

Navne til Guarenteed Eevee Evolutions

Hvad er den bedste Gen 1 Eeveelution?

1. Jolteon. Den øverste elektriske Pokemon er tilbage i sekunder i denne uge og hævder en anden krone som # 1 Eeveelution. Vi elskede Jolteon i Gen 1 for sit seje design, store hastighed (Gen 1 handlede om, hvem der var hurtigst), og det faktum, at dens Pin Missile-angreb var en af ​​de få bønner, der var tilgængelige for at stoppe en psykisk type.

Hvilket Eeveelution har den bedste statistik?

2 svar

Hvorfor er Leafeon dårlig?

Leafeon har i alt 5 svagheder ved Fire, Ice, Bug, Flying og Poison. Statistik. Leafeon har 110 Attack, 130 Defense og 95 Speed, men det er dens eneste forløsende kvaliteter. Den har 65 SpDef, hvilket betyder, at ethvert godt Special + Super Effective-angreb dræber det med sine 65 HP.

simpsons påskeæg
8 påskeæg fra The Simpsons, du måske har savnetHårklippere. Som det ses i: ”De to fru. ... Principal Skinner som Jean Valjean? Som det ses i: “Homers ...
bedste simpsons vittigheder
Siger Simpsons F-ordet?Hvad er den sjoveste Simpsons-episode?Hvad er Homer Simpsons foretrukne ordsprog?Hvem er den sjoveste Simpsons-karakter?Hvornår...
simpsons popkultur
Showets slagord og one-liners skaber en fælles kulturel viden blandt fans. Og dets succes som et prime-animeret show førte direkte til oprettelsen af ...