Nintendo

Top 10 største problemer med Nintendo Switch

Top 10 største problemer med Nintendo Switch

Top 10 største problemer med Nintendo Switch

  1. Hvor dårlig er Nintendo-kontakten?
  2. Er det værd at købe en Nintendo-switch i 2020?
  3. Har faste problemer med Nintendo-switch?
  4. Bryder Nintendo-switche let?
  5. Hvorfor er Nintendo online dårligt?
  6. Er Nintendo switch den værste konsol?
  7. Skal jeg købe en Nintendo-switch eller Lite?
  8. Skal jeg vente på Switch Pro?
  9. Er Nintendo-switch bedre end PS4?
  10. Er Nintendo stadig ved at løse glæde ulemper til gratis 2020?
  11. Er det OK at lade kontakten være dokket?
  12. Er joy-con reparationer gratis?
  13. Hvor mange år varer en Nintendo-switch?
  14. Hvorfor har min Nintendo-switch en blå skærm?
  15. Er Nintendo-kontakten skrøbelig?

Hvor dårlig er Nintendo-kontakten?

Den har en lav kvalitetsopbygning, overophedes som en skør i dokken, portene er altid langt dårligere end nogen anden version, det vil hurtigt ikke engang kunne køre 3. parts titler uden større nedgraderinger, controllerne er meget dårlige som controllere og bryder også ret konsekvent.

Er det værd at købe en Nintendo-switch i 2020?

Hvis der var et godt tidspunkt at købe switchen, er det det. Med antallet af nye spil, gamle klassikere og kommende titler på platformen er 2020 virkelig det bedste tidspunkt at hente et. ... Fra mesterværket, der er Breath of The Wild, til den rene sjov af Mario Odyssey, handler Nintendo om spil.

Har problemer med Nintendo fast switch?

Generelt har Nintendo erstattet og repareret controllere gratis uden Joy-Con, siden Joy-Con-drift-debacle, selv uden garanti. Kontakt dem og se hvad de siger.

Bryder Nintendo-switche let?

Selve Switch-konsollen har problemer

I modsætning til de let fixable digitale problemer er disse fysiske fejl lidt sværere at løse. ... Plus, kickstanden på selve konsollen bryder let og kunne ikke være mere irriterende at åbne.

Hvorfor er Nintendo online dårligt?

Nintendo Online er dårligt, da Nintendo behandler sin singleplayer-oplevelse som en prioritet og multiplayer som en eftertanke. Nintendo opkræver også $ 20 for en subpar service sammenlignet med PS4 / Xbox One, fjernede den virtuelle konsol og har ingen dedikerede servere.

Er Nintendo switch den værste konsol?

Jeg har haft min switch i lidt over et år nu, og det er ubestrideligt den værste konsol, jeg har haft. Sammenlignet med andre konsoller: Da Nintendo-konsoller ikke har brug for god grafik + er håndholdt, sammenligner jeg ikke specifikationerne. ...

Skal jeg købe en Nintendo-switch eller Lite?

Hvis du er drevet af budget, er der kun en vinder her - Switch Lite. Men den normale Nintendo Switch har mange ekstra funktioner og er det eneste valg, hvis du vil bruge Switch som en traditionel spilkonsol med et tv eller en anden skærm.

Skal jeg vente på Switch Pro?

Nej. Nej, det skal du ikke. For lige nu vil der ikke være en Nintendo Switch Pro. Hvis noget ændres i fremtiden, kan du muligvis udveksle din Switch / Switch Lite for at få Switch Pro.

Er Nintendo-switch bedre end PS4?

Efter tallene har PlayStation 4 en lille kant over Nintendo Switch. PS4 har bedre spiloptagelsesfunktioner og understøtter VR, mens switchen har bedre controllerindstillinger. Begge har fantastiske spilbiblioteker fulde af eksklusive konsoller, porte og indiespil.

Er Nintendo stadig ved at løse glæde ulemper til gratis 2020?

Virksomheden reparerer nu drivende Joy-Con-controllere gratis, selvom dine controllere er uden for den almindelige garanti. Men Nintendo har ikke ændret designet på controllerne, og det er stadig et problem i dag, selv på de opdaterede Switch-modeller, der blev lanceret sidste år.

Er det OK at lade kontakten være dokket?

Nintendo Switch-konsollen kan efterlades i docken, mens den ikke er i brug for at sikre, at den er fuldt opladet. ... Efterladelse af konsollen på docken eller tilsluttet direkte med lysnetadapteren natten over eller forbi det punkt, hvor batteriet er fuldt opladet, vil ikke skade batteriet..

Er joy-con reparationer gratis?

Det lækkede interne Nintendo-kundeservicememo, der er opnået af VICE Games, siger, at kunderne nu kan få deres Joy-Con-controllere repareret gratis uden bevis for købet eller bekræftet garantistatus. ... Det er godt at høre, da Nintendo efter sigende har opkrævet op til $ 40 for reparationsservice.

Hvor mange år varer en Nintendo-switch?

"Switch" kunne bestemt eksistere i 6-8 år, men der vil helt sikkert være mindst en revision på det tidspunkt.

Hvorfor har min Nintendo-switch en blå skærm?

Heldigvis har Nintendo en løsning - hvis du nogensinde støder på Blue Screen of Death, skal du først prøve at holde tænd / sluk-knappen nede i 12 sekunder og mere for at slukke for systemet. Når du har slukket for systemet, skal du tænde det igen, og problemet skulle have været løst.

Er Nintendo-kontakten skrøbelig?

Nintendo Switch udnævnt til det mest skrøbelige produkt fra 2019 af den franske forbrugersammenslutning. Derfor har vi brug for mere stabilitet. Ny softwareopdatering tilgængelig. ... Switch overlevede et fald på 1000 fod.

Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...
Top 10 bedste film Oscar-vindere, der kunne have været
Her er 10 nominerede fra dette årti, der kunne have og måske burde have vundet bedste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... ...
Top 10 Fremstilling af film bedre end filmen
Hvad var de top 10 film i 2019?Hvilken filmgenindspilning er bedre end originalen?Hvad er de top 10 bedste film?Hvad er verdens bedste film?Hvem er de...