Karry

Top 10 NBA 3-punktskydere hele tiden

Top 10 NBA 3-punktskydere hele tiden

Rangering af top 10 bedste 3-punktskytte nogensinde

  1. Hvem har flest 3'ere i NBA-historien?
  2. Hvad er den højeste 3-punkts konkurrencescore?
  3. Hvem var den ældste spiller i NBA?
  4. Er Curry bedre end Durant?
  5. Hvem vandt dunkkonkurrencen i 2020?
  6. Hvem vandt 3-punkts konkurrencen?
  7. Hvem vandt 3pt konkurrence 2021?
  8. Hvem er den yngste NBA-spiller 2020?
  9. Hvem er den ældste MVP i NBA-historien?

Hvem har flest 3'ere i NBA-historien?

Stephen Curry er nu 411 lavet 3-pointer bag Hall of Famer Ray Allen for det mest i NBA-historien.

Hvad er den højeste 3-punkts konkurrencescore?

En perfekt score plejede at være 30 point. Siden 2014-konkurrencen er der tilføjet et rack, der kun består af "pengeboller", og det kan placeres på et hvilket som helst af de 5 steder, som spilleren vælger, hvilket giver den maksimale mulige score til 34 point.

Hvem var den ældste spiller i NBA?

Hvem er de ældste spillere i NBA-historien? Den ældste spiller nogensinde, der spillede i NBA var Nat Hickey, der spillede et spil for Providence Steamrollers i en alder af 45 år og 363 dage tilbage i sæsonen 1947-48.

Er Curry bedre end Durant?

Kevin Durant var utvivlsomt bedre end Stephen Curry ifølge Stephen A. ... “Kevin Durant var den bedste spiller på Golden State Warriors. Der har ikke været en tid, hvor Kevin Durant var en dårligere spiller end Steph Curry, ”sagde han. ”Curry er den bedste shooter, vi nogensinde har set i vores liv.

Hvem vandt dunkkonkurrencen i 2020?

10:35 - OK, Aaron Gordon blev røvet. Manden sprang over Tacko Fall og tabte på en eller anden måde for Derrick Jones Jr. med et point. En kontroversiel 48-47 slutning, men Jones er 2020 Slam Dunk Contest-mester.

Hvem vandt 3-punkts konkurrencen?

NBA All-Star: Steph Curry vinder 3-punkts shootout på dramatisk slutskud.

Hvem vandt 3pt konkurrence 2021?

Stephen Curry slog Mike Conley med et enkelt punkt for at tage sin anden 3-punkts titel hjem. Stephen Curry fra Golden State Warriors, der havde brug for at synke de sidste to bolde fra sit sidste rack, gjorde netop det for at vinde MTN DEW® 3-punkts konkurrencen søndag før NBA All-Star Game 2021 på State Farm Arena i Atlanta.

Hvem er den yngste NBA-spiller 2020?

Den yngste aktive spiller i NBA er Oklahoma City Thunder-spids Aleksej Pokuševski, den 17. samlede valg i 2020 NBA-udkastet, der i øjeblikket er 19 år gammel og blev født den 26. december 2001.

Hvem er den ældste MVP i NBA-historien?

Efter 38 år og 54 dage blev Abdul-Jabbar udnævnt til finalen MVP, den ældste i NBA-historien.

den person, der har vundet flest oscars er
Skuespillerinden Katharine Hepburn har rekorden for de fleste Oscars for skuespil, efter at have vundet fire Oscar-priser i hele sin karriere og i alt...
bedste dunks 2019
Hvem har flest dunk i NBA 2019 2020?Hvad er den bedste dunk nogensinde?Hvem er den bedste dunker i 2020?Hvem har de bedste dunker i NBA?Hvem har flest...
bedste fremmedsprog film oscar liste
Hvilket land har vundet de mest fremmedsprogede film Oscars?Har en udenlandsk film nogensinde vundet bedste film Oscar?Hvilken udenlandsk film vandt O...