Kirito

Top 10 stærkeste sværdkunst online tegn

Top 10 stærkeste sværdkunst online tegn

De 10 mest kraftfulde online sværdkunstkarakterer, rangeret

  1. Hvem er den stærkeste karakter i Sword Art Online?
  2. Er Yuuki stærkere end kirito?
  3. Hvad er det stærkeste sværd i Sword Art Online?
  4. Er kirito stærkere end Alice?
  5. Hvorfor kastede kirito Excalibur?
  6. Gik kirito og Asuna sammen?
  7. Kan kirito slå Naruto?
  8. Hvorfor tabte kirito for Yuuki?
  9. Hvorfor er kirito så svag i Alicization?
  10. Hvorfor kaldte Kirito sig selv en visper?
  11. Er Excalibur ægte?
  12. Hvem er stærkere Alice eller asuna?
  13. Hvorfor bliver kiritos øjne gule?
  14. Hvem er kiritos første kærlighed?
  15. Hvem er kiritos bedste ven?

Hvem er den stærkeste karakter i Sword Art Online?

Kirigaya Kazuto, kendt som Kirito, er hovedpersonen i Sword Art Online og den stærkeste karakter / spiller i Sword Art Online-serien.

Er Yuuki stærkere end kirito?

Ja Yuuki er stærkere end Kirito, Guds ord siger, at han måske havde slået hende, hvis han brugte to sværd, hvor et af dem var Excalibur, men det ville stort set være, at Kirito simpelthen ville geare hende. ... I en duel er Kirito ikke så seriøs og vil holde sig til et enkelt sværd og vil blive slået de fleste gange (hvis ikke alle) mod Yuuki.

Hvad er det stærkeste sværd i Sword Art Online?

Du leder måske efter den unikke dygtighed, der bruges af Heathcliff eller episoden. Den «Holy Sword Excalibur» (聖 剣 エ ク ス キ ャ リ バ Se, Seiken Ekusukyaribā?) er det stærkeste legendariske våben i «ALfheim Online» og er det eneste våben, der overgår «Demonic Sword Gram».

Er kirito stærkere end Alice?

Kiritos inkarnation er stærkere, men Alices objekt- og systemkontrol var højere, og hun har langt større kunstbeherskelse. ... Kirito er stærkere end Alice i "Sword Skills" og Incarnation (selvom Alice også har et meget højt inkarnationsniveau).

Hvorfor kastede kirito Excalibur?

Det er fordi sværdet overbelastede Kirito, og da han ikke kan sætte det i sin beholdning, måtte han vælge enten at lade det gå, så han kan springe på Tonkii eller gå ned med det: ... For at være mere nøjagtigt, i mine arme var der en tung belastning «Holy Sword Excaliber», så det var ikke muligt at springe fem meter.

Gik kirito og Asuna sammen?

Næsten meget bekræftet, at de ikke ville gå i stykker, og at de elsker hinanden. Så se ALICIZATION, når Asuna, Alice og de andre piger talte om Kirito i lejren Asuna sagde, at de daterede i 2,5 uger og boede sammen. Det antyder, at de daterede, men ikke stadig er sammen, men nære venner.

Kan kirito slå Naruto?

Kirito ville slå naruto, hvis naruto var med i spillet, fordi naruto ville starte som en noob. ... Og Kirito er bare et normalt menneske. Hvis naruto var med i spillet, ville han stadig slå ham, fordi han er hurtigere end kirito, og hans sværd ville gøre lidt skade.

Hvorfor tabte kirito for Yuuki?

Han tabte, fordi Yuukis latente sværdfærdighed er højere end hans, og han kæmpede som et spil og ikke som om hans liv var afhængig af det.

Hvorfor er kirito så svag i Alicization?

Han har ingen færdigheder fra SAO, han har ingen fordel af dykketid, han er ikke engang i et spil i det væsentlige. Alt, hvad han har, er sværdfærdigheder, og han skal lære en helt ny verdensregel. Så det er ikke så meget, at han er svag, at han ikke har nogen af ​​de fordele, han har fået i forhold til serien tidligere.

Hvorfor kaldte Kirito sig selv en visper?

Kirito var en af ​​Beta Testers, så hans karakter var faktisk meget stærkere og højere end andre, der lige blev logget ind på Sword Art Online den første dag. Den er lavet af to ord - "Beta Tester" og "Cheater", så de kombinerer begge for at kalde ham "Beater".

Er Excalibur ægte?

St. Galganos sværd, der siges at være kastet ned i en klippe af en middelalderlig toscansk ridder, er blevet godkendt, hvilket styrker Italiens version af Excalibur-legenden. I århundreder blev sværdet antaget at være en falsk. ...

Hvem er stærkere Alice eller asuna?

På trods af at Alice har overhånden i styrke og rustning, har Asuna overhånden, når det kommer til hurtighed og sværdfærdigheder. Selv uden at bruge et guddommeligt objekt ville Asuna have flere sværdfærdigheder samt bedre sværdspil generelt, når det kommer til kamp mod Alice.

Hvorfor bliver kiritos øjne gule?

Når Kirito bliver dræbt af Heathcliff, bliver hans øjne gyldne, når han kommer tilbage til livet: Selvom jeg bare kunne antage, at øjenfarveændringen var et tegn på, at han overgik systemet med sin vilje (som Kayaba anerkendte). ... Vi ved alle, at kirito-øjne skifter til gule, når han er vred, men i retfærdig skala.

Hvem er kiritos første kærlighed?

I webromanen var Sachi Kiritos første kærlighed forud for Asuna. Ud over dette blev Kiritos og Sachis forhold afbildet som værende mere intimt og tæt i romanens nye version af historien.

Hvem er kiritos bedste ven?

I underverdenen voksede Kirito op med sine bedste venner Eugeo og Alice, og både ham og Eugeo fik til opgave at kalde ned på Gigas Cedar.

Top 10 fantastiske film, der ikke vandt en Oscar
47 strålende film, der ikke modtog en eneste Oscar-nomineringAmerican Psycho (2000) ... Before Sunrise (1995) ... Den store varme (1953) ... The Big L...
Top 10 krigsfilm
Dunkirk (2017) ... The Hurt Locker (2008) ... The Big Red One (1980) ... Kom og se (1985) ... Livet og døden af ​​oberst Blimp (1943) ... Apocalypse N...
Top 10 britiske kriminalitetsfilm
De 20 bedste britiske kriminelle film1 af 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 af 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, Tri...