Brainpop

Top Ti Brainpop-film

Top Ti Brainpop-film

Top Ti Brainpop-film

  1. Hvad er den nyeste BrainPOP-film?
  2. Hvor gammel er Moby fra BrainPOP?
  3. Hvad var den første BrainPOP?
  4. Hvilket karakterniveau er BrainPOP?
  5. Hvor gammel er BrainPOP?
  6. Hvad er BrainPOP ell til?
  7. Er Moby en dreng eller en pige?
  8. Er Moby robotten rigtig?
  9. Hvem er pigen i BrainPOP Jr.?
  10. Hvad betyder bip i BrainPOP?
  11. Hvad er BrainPOP-koden?
  12. Hvad er BrainPOP og BrainPOP Jr.?
  13. Er BrainPOP passende til gymnasiet?
  14. Er BrainPOP gratis?
  15. Kan Tim lide Rita BrainPOP?

Hvad er den nyeste BrainPOP-film?

TO Nye film: Jamestown, del I og II.

For første gang har BrainPOP oprettet en todelt film! Vi er glade for at præsentere disse to nye tilføjelser til vores Colonial America enhed. I Jamestown, del 1, udforsker Rita og Moby begyndelsen på...

Hvor gammel er Moby fra BrainPOP?

Geologic Time har bevis for ham ved siden af ​​en raket på hulemalerier. Han afsløres at være mindst 1600 år gammel ved præsidentvalget.

Hvad var den første BrainPOP?

De fleste af videoerne indeholder tegnene Tim og Moby. Ud over BrainPop.com til ældre børn tilbyder virksomheden BrainPop Jr..
...
BrainPop.

TypeLæreplanbaserede websteder
Grundlagt31. december 1999
GrundlæggerAvraham Kadar, M.D.

Hvilket karakterniveau er BrainPOP?

BrainPop er designet til børn i fjerde klasse og opefter. Lektioner begynder med en kort animeret video og inkluderer en bred vifte af skole- og livsrelaterede emner, nogle er vanskelige, men håndteres ganske følsomt, herunder lektioner om terrorisme, krig, seksuel reproduktion og alkoholisme.

Hvor gammel er BrainPOP?

Hjem - Om BrainPOP. BrainPOP blev grundlagt i 1999 af Dr. Avraham Kadar som en kreativ måde at forklare vanskelige koncepter til sine unge patienter på. I dag er vi en pålidelig læringsressource, der understøtter kernefag og supplerende emner og når ud til millioner af elever over hele verden.

Hvad er BrainPOP ell til?

BrainPOP ELL (tidligere BrainPOP ESL) er et omfattende læringsprogram på engelsk for studerende i alle aldre. Det består af korte animerede film samt spil, quizzer og interaktive funktioner. Det omfatter de fire vigtigste sprogfærdigheder: lytte, tale, læse og skrive.

Er Moby en dreng eller en pige?

Navnet Moby er en drengens navn. Moby, kaldenavnet til musikeren Richard Melville Hall, var takket være sin forfader Herman Melville, skaberen af ​​den berygtede hval.

Er Moby robotten rigtig?

Moby er en orange robot, der hjælper Tim. Hans rigtige navn er faktisk Henriette Da Vinci, fordi Leonardo Da Vinci faktisk er Mobys biologiske far. Han og Tim vigtige spørgsmål i BrainPOP episoder såvel som Cassie og Rita. Han er en ivrig filmregissør og driver den første National Bank of Moby.

Hvem er pigen i BrainPOP Jr.?

Annie er hovedpersonen i BrainPOP Jr., som er sammen med Moby. Hun, Cassie, Tim, Nat, Rita og Ben er de eneste mennesker, der kan forstå Moby. Annie har en søster ved navn Mia, der taler for meget på mobiltelefonen.
...

Annie
Personlig informationArter: Menneskeligt køn: Kvinde Alder: 7-8

Hvad betyder bip i BrainPOP?

Betydningen af ​​bip: pladetektonik. Betydningen af ​​bip: samlebånd. Se alle 142. BrainPOP / Institute of Play. Betydningen af ​​bip: Ada Lovelace.

Hvad er BrainPOP-koden?

Min BrainPop Info

Saegers kode er: FBCM1184. Lærere har kun brug for denne verifikationskode, hvis de tilmelder sig en personlig lærerkonto for at bruge My BrainPOP-funktioner. Lærere kan komme i gang med Min BrainPOP-registrering ved at indtaste lærerkoden i feltet Enter Code øverst på BrainPOP-hjemmesiden.

Hvad er BrainPOP og BrainPOP Jr.?

Hvad er det? BrainPOP Jr. er et abonnementsbaseret undervisningsvideo-, spil- og aktivitetssted for studerende i børnehaven gennem tredje klasse. Hovedsiden er opdelt i matematik, læsning og skrivning, videnskab, samfundsvidenskab, sundhed og kunst og teknologi.

Er BrainPOP passende til gymnasiet?

Det meste af materialet er rettet mod ældre studerende (gymnasier, mellemskoler og gymnasier). Hvis du har små børn, skal du kigge på BrainPOP Jr, der er designet til dem i K-3. klasse. Personligt elsker vi videoer.

Er BrainPOP gratis?

Prøv BrainPOP Free

Tilmeld dig vores gratis ting, og få adgang til et kurateret udvalg af film, quizzer, interaktive konceptkort, læringsspil og meget mere! Udfyld formularen, så vi kan give dig en oplevelse, der er skræddersyet til dine behov. Hold øje med en e-mail, der indeholder din adgangsnøgle. Hold det praktisk!

Kan Tim lide Rita BrainPOP?

Men hun kan godt lide Tim i hemmelighed. Tim kan også lide hende.
...

Rita
FamilieUkendt
VennerCassie Nat Tim (elsker interesse) Moby

hvorfor vandt ikke goodfellas oscar
Hvorfor Jim Carrey aldrig vandt en Oscar?Fortjente Slumdog Millionaire Oscar?Hvilken film vandt ikke Oscar for bedste film?Har en komedie nogensinde v...
krigsfilm 2020
Der er også "No Time to Die", James Bond-filmen, der blev afsluttet for over et år siden og var den første store udgivelse, der trak stikket i år....H...
new york romcom
De 10 bedste romantiske komedier i New York City, rangeret (ifølge IMDb)3 søvnløse i Seattle (6.8)4 træk (6.6) ... 5 Opsæt det (6.5) ... 6 Sådan miste...