Danganronpa

Top ti Danganronpa henrettelser

Top ti Danganronpa henrettelser

Top ti Danganronpa henrettelser

  1. Hvad er den bedste Danganronpa-udførelse?
  2. Hvad er den mest brutale Danganronpa-henrettelse?
  3. Hvem bliver henrettet i Danganronpa?
  4. Hvem er den første morder i Danganronpa?
  5. Hvordan døde Jin Kirigiri?
  6. Hvordan døde Junko?
  7. Hvorfor er Danganronpa blodrosa?
  8. Dør Monokuma?
  9. Hvem dræbte Kaede?
  10. Hvem dræbte Kyoko Kirigiri?
  11. Hvad var Junkos henrettelse?
  12. Hvem dræbte Leon?
  13. Hvorfor forrådte Sayaka Makoto?
  14. Hvem dræbte Byakuya?
  15. Hvor gammel er Junko Enoshima?

Hvad er den bedste Danganronpa-udførelse?

Placering af henrettelserne i 'Danganronpa'

Hvad er den mest brutale Danganronpa-henrettelse?

[SPOILERS ~!] Min top 10 mest brutale Danganronpa-henrettelser

Hvem bliver henrettet i Danganronpa?

Super Duper Nasty Torture) er en henrettelse i Danganronpa: Trigger Happy Havoc, hvor Junko Enoshima og Monokuma bliver henrettet. Det er en kombination af alle seks henrettelser, der er set tidligere i spillet.

Hvem er den første morder i Danganronpa?

I kapitel 10 i Danganronpa Gaiden blev det afsløret, at Takumi er den anden person, der fik titlen Killer Killer, med sin barndomsven som den første og officielle Killer Killer, Shūji Fujigawa.

Hvordan døde Jin Kirigiri?

Jin Kirigiri var rektor for Hope's Peak Academy. Han blev myrdet af Monokuma, og akademiet blev overtaget af hjernen.

Hvordan døde Junko?

I det første spil, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, falsker Junko sin død ved at lade Mukuro udgøre sig som hende, så hun kan dræbe hende under hendes Monokuma-skikkelse ved at bruge begivenheden til at opmuntre sine tidligere klassekammerater på Hope's Peak Academy til at deltage i et "drabsspil ", begge handlinger, der tjener til at fodre hendes ønske om at skabe et" ultimativt ...

Hvorfor er Danganronpa blodrosa?

I henhold til Something Awful playthrough-tråden til spillet: På grund af det indviklede i det japanske spilvurderingssystem er blod i dette spil farvet lyserødt. ... Spillet bruger popkunst, en lys og farverig stil, som en måde at kontrastere det mørke genstand for mord på.

Dør Monokuma?

I hjørnet af hans egne forsøg på at skjule Junkos identitet, syntes Monokuma besejret, men dette fik kun Junko selv til at komme frem. Efter at Junko blev fundet som det skyldige mord, henrettede hun og Monokuma sig selv i den ultimative straf.

Hvem dræbte Kaede?

De to delte et tårevåt og følelsesmæssigt øjeblik, og Kaede blev drevet til tårer, mens Shuichi vredt spurgte hende, hvorfor hun havde myrdet Rantaro, skønt han stoppede med det samme, da han blev mindet om, at Kaede ville blive henrettet..

Hvem dræbte Kyoko Kirigiri?

Koichi var en talentspejder på Hope's Peak Academy og en nær ven og fortrolige af Jin. Selv før han blev skolens rektor og forlod sin familie, var Jin venner med Koichi, og det afsløres senere, at Koichi var den, der skød billedet af ham og Kyoko.

Hvad var Junkos henrettelse?

Guillotine-henrettelsen (グ ン グ ニ ル の och Girochin no jikkō) er en skrottet henrettelse, der er omtalt i MISTRUST, hvor Junko Enoshima bliver henrettet.

Hvem dræbte Leon?

Efter at have brudt sig ind på badeværelset, stak Leon derefter Sayaka i maven. Med den sidste af sin styrke skrev Sayaka Leon's navn (vises på hovedet som 11037) i sit eget blod. Senere efter at klassesagen var afsluttet, erklærede Kyoko Kirigiri, at dette sandsynligvis var Sayaka, der forsøgte at forbedre Makoto.

Hvorfor forrådte Sayaka Makoto?

De vigtigste ting at bemærke her: - Sayaka indrammede Makoto, så hun kunne se, hvad der var sket med hendes bandmedlemmer, og om ikke alt, hvad hun arbejdede for, var væk. - Sayaka følte sig skyldig i at narre Makoto og følte sig dårlig for at bruge ham, så hun efterlod bevis, der beviste, at han ikke var morderen.

Hvem dræbte Byakuya?

Han har titlen Ultimate Imposter (超高 校級 の 「詐欺 師 ō chō kōkō kyū no“ sagishi ”). Han vises i Danganronpa 2 forklædt som Byakuya Togami fra det første spil, men er i virkeligheden en navnløs bedrager. Han blev myrdet i kapitel 1 af Teruteru Hanamura efter at have forsøgt at redde Nagito Komaeda fra at blive dræbt.

Hvor gammel er Junko Enoshima?

Junko Enoshima
Alder17 under udløsende kaos
Fødselsdato24. december 1993
Højde169cm
StjernetegnStenbukken
• 28. maj 2020 г.

10 fantastiske fakta om Simpsons
Hvem er den fedeste person i Simpsons??Hvem har 5 fingre i Simpsons?Hvad er Simpsons berømt for?Hvad er Mr Burns fulde navn i The Simpsons?Hvor tung e...
bedste moderne simpsons episoder
The Simpsons: 5 fantastiske episoder fra de seneste årstider (& 5 værste episoder fra guldalderen)1 Bad Golden-Age Episode: All Singing, All Danci...
værste episode af simpsons
"Worst Episode Ever" er den ellevte episode af The Simpsons 'tolvte sæson. Den blev først sendt på Fox-netværket i USA den 4. februar 2001....Værste e...