Joel

Top ti største Billy Joel-sange

Top ti største Billy Joel-sange

Top 10 Billy Joel Songs

  1. Hvad er Billy Joels største hit?
  2. Hvad er Billy Joels yndlingssang?
  3. Hvornår var Billy Joel mest populær?
  4. Kæmpede Billy Joel i Vietnam?
  5. Hvor populær er Billy Joel?
  6. Hvilke sange skrev Billy Joel?
  7. Kan Billy Joel læse musik?
  8. Hvem fløjter på den fremmede?
  9. Hvad er Billy Joels rigtige navn?
  10. Hvem solgte flere albums Elton John eller Billy Joel?
  11. Er Billy Joel klassisk uddannet?
  12. Hvem spiller trommer for Billy Joel?
  13. Hvornår blev Goodnight Saigon skrevet?

Hvad er Billy Joels største hit?

1 i juli 1980 med "It's Still Rock and Roll to Me." Hans andre to top-toppere blandt 13 top 10'ere: "Fortæl hende om det", i 1983 og "Vi startede ikke ilden", i 1989. Joel har også optjent fire nr. 1 album på Billboard 200, med sin længst førende, 1978's 52nd Street, regerende i otte uger.

Hvad er Billy Joels yndlingssang?

Med dette i tankerne startede Joel med "Wien", som Colbert indrømmede sandsynligvis var hans egen yndlings Billy Joel-sang. Derefter kaldte Joel også "Og så går det", "Du kan have ret", "Hun har ret til tiden" og endelig "Scener fra en italiensk restaurant."

Hvornår var Billy Joel mest populær?

Sanger Billy Joel toppede hitlisterne i 1970'erne og 80'erne med hits som "Piano Man", "Uptown Girl" og "We did not start the Fire."

Kæmpede Billy Joel i Vietnam?

Billy Joel kæmpede ikke i Vietnamkrigen. Han tænkte på at flygte til Canada, da udkastet til lotteriet kom rundt, men han fik et meget højt tal og sluttede ikke med at blive kaldt. "Mange af mine venner gik," sagde han.

Hvor populær er Billy Joel?

Billy Joel er den 20. mest populære klassiske rock / rock musiker og den 16. mest berømte.

Hvilke sange skrev Billy Joel?

I løbet af de 20 år af sin solokarriere producerede Joel 33 Top 40 hits i USA, som han alle skrev selv, og tre af dem ("It's Still Rock and Roll to Me", "Tell Her About It" og " Vi startede ikke ilden ”) toppede toppen af ​​Billboard Hot 100-hitlisterne.

Kan Billy Joel læse musik?

Billy Joel lærte aldrig rigtig at læse musik. ... Sent i showet ramte Joel de første sildrende noter af "Scener fra en italiensk restaurant." Det er uden tvivl den ene sang i hans katalog, som ingen andre kunne have skrevet - en syv-minutters, tre-akts mini-opera fra "The Stranger".

Hvem fløjter på den fremmede?

Billy Joel ønskede oprindeligt, at melodien skulle spilles af en slags blæseinstrument, men efter at Joel demonstrerede melodien ved at fløjte den, overbeviste producent Phil Ramone Joel om at skrotte ideen om et blæseinstrument og fløjte i stedet.

Hvad er Billy Joels rigtige navn?

Billy Joel, fuldt ud William Martin Joel, (født 9. maj 1949, Bronx, New York, USA), amerikansk sanger, pianist og sangskriver i popballadetraditionen, hvis talrige hitsange i 1970'erne og 80'erne gjorde ham til en varig favorit på koncertkredsen.

Hvem solgte flere albums Elton John eller Billy Joel?

Med omkring en halv milliard solgte album imellem er Elton John og Billy Joel to af de mest succesrige popkunstnere nogensinde. ... Billy Joel ikke.

Er Billy Joel klassisk uddannet?

Født i Bronx og opvokset i forstæderne til Hicksville, begyndte han at studere klaver i en alder af fire og fulgte i fodsporene på sin far, en klassisk uddannet pianist. ... Så Joel lagde de klassiske lektioner bag sig, og han fandt snart sin fodboldspil med populær klavermusik for modtagelige skarer.

Hvem spiller trommer for Billy Joel?

Billy Joel i koncertband

DAVE ROSENTHALTastaturer, klaver, orgel, musikalsk direktør
TOMMY BYRNESGuitarer, vokal
ANDY CICHONBas, vokal
CHUCK BURGITrommer
CARL FISCHERTrompet, trombone, saxofon

Hvornår blev Goodnight Saigon skrevet?

"Goodnight Saigon" er en sang skrevet af Billy Joel, der oprindeligt blev vist på hans album The Nylon Curtain fra 1982 om Vietnamkrigen.
...
Godnat Saigon.

"Goodnight Saigon"
UdgivetFebruar 1983
OptagetEfterår 1982
GenreArt rock pop rock
Længde7:03

den person, der har vundet flest oscars er
Skuespillerinden Katharine Hepburn har rekorden for de fleste Oscars for skuespil, efter at have vundet fire Oscar-priser i hele sin karriere og i alt...
bedste dunks 2019
Hvem har flest dunk i NBA 2019 2020?Hvad er den bedste dunk nogensinde?Hvem er den bedste dunker i 2020?Hvem har de bedste dunker i NBA?Hvem har flest...
bedste fremmedsprog film oscar liste
Hvilket land har vundet de mest fremmedsprogede film Oscars?Har en udenlandsk film nogensinde vundet bedste film Oscar?Hvilken udenlandsk film vandt O...