Kirby

Top ti stærkeste Kirby-skurke

Top ti stærkeste Kirby-skurke

Top ti stærkeste Kirby-skurke

  1. Annulleret terminal. Void Termina er langt den stærkeste Kirby-skurk nogensinde og tog det for evigt for Kirby at slå. ...
  2. Marx. ...
  3. Magolor Magolor er en fiktiv karakter fra Kirby-serien af ​​videospil, der ejes af Nintendo og HAL Laboratory. ...
  4. Morpho Knight. ...
  5. Mørkt sind. ...
  6. Galacta Knight. ...
  7. Star Dream. ...
  8. Dark Meta Knight.

  1. Hvem er den mest magtfulde Nintendo-skurk?
  2. Hvem kan slå Kirby?
  3. Er Meta Knight stærkere end Kirby?
  4. Er Kirby den mest magtfulde Nintendo-karakter?
  5. Hvem er den mest onde Kirby-skurk?
  6. Hvem er Luigis kæreste?
  7. Kan Goku slå Kirby?
  8. Kan Kirby slå Superman?
  9. Hvad er Kirbys svaghed?
  10. Er Meta Knight Kirbys far?
  11. Er Kirby en Gud?
  12. Hvem er Kirbys kæreste?
  13. Dræbte Kirby en gud?
  14. Hvem er den svageste Nintendo-karakter?
  15. Er Meta Knight en Kirby?

Hvem er den mest magtfulde Nintendo-skurk?

Giygas er sandsynligvis den stærkeste og mest skræmmende skurk her. Han får andre skurke til at se svage ud. Han får bowser til at ligne en myre. Giygas ville efter min mening bogstaveligt talt fjerne enhver anden Nintendo-skurk.

Hvem kan slå Kirby?

2 dåser: Kratos

Kratos er magtfuld, men slår ikke Kirby kraftig. Kratos er en stor fighter, når han kan komme tæt på og personlig, og hvis han rent faktisk kunne ramme Kirby, ville han sandsynligvis vinde kampen med lethed.

Er Meta Knight stærkere end Kirby?

Ja, Meta Knight er virkelig stærk i Kirby-spillene, men hvis vi ser på det, vinder Kirby altid. ... Så i Kirby-spillene får Kirby til at vinde, så det er faktisk mere magtfuldt end Meta Knight.

Er Kirby den mest magtfulde Nintendo-karakter?

Det vil sige bortset fra den objektivt bedste karakter og stjerne i Nintendo Pantheon: Kirby. ... Ægte Smash Bros-fans ved, at den oppustede dreng ikke kun er spillernes mest magtfulde karakter, men også hovedpersonen. (Og det er ikke kun fordi hans skaber, Masahiro Sakurai, også er skaberen af ​​Super Smash Bros-universet.)

Hvem er den mest onde Kirby-skurk?

Galacta Knight er klart den mest magtfulde fjende Kirby og hans allierede nogensinde har været udsat for. Du skal bare se på fyren for at se det. Et sværd & skjold, HORN, ENGELVINGER!

Hvem er Luigis kæreste?

Prinsesse Daisy er Luigis kærlighedsinteresse, og hun er også kongelig og uudholdeligt smuk tomboy Prinsesse af Sarasaland.

Kan Goku slå Kirby?

Det ser ud til, at Kirby sandsynligvis ville være i stand til at besejre Goku, hvis du ser på Kirbys bedrifter. Mest med hensyn til hans holdbarhed. Han er ALDRI i stand til at blive dræbt i hele sin serie. ... Bare fordi Kirby ikke kan dø af Goku's hånd, betyder det ikke, at Kirby kunne dræbe Goku.

Kan Kirby slå Superman?

Kirby ville helt sikkert vinde. Kirby kan suge folk i en anden dimension, hvorfra de ikke kan unddrage sig. Tyhe superman fra canon kan ikke undslippe, hvor stærk han end måtte være.

Hvad er Kirbys svaghed?

Smash Champion

Kirby har mere end en fejl. Dårlig luft og kørehastighed og en misbrugelig opsving er ikke noget. Sagen ved Kirby er, at han er god mod mange tegn, der er gode mod mange andre. Han har værktøjerne til at håndtere Shiek og ZSS og et par andre high-tier tegn meget godt.

Er Meta Knight Kirbys far?

Brugerinfo: Insanylum13. Kirby er Galacta Knight. Glacta Knight er Meta Knights far fra fortiden, men Galacta Knight er også Kirby fra fremtiden, så det er op til Meta Knight at gøre sin far stærkere end ham for at besejre det onde, når han først er væk.

Er Kirby en Gud?

Super Smash Bros Ultimate's Spiritus Mode bekræfter, at Kirby er en faktisk Gud. Heldigvis kræver han kun hyldest til sandwich og tomater.

Hvem er Kirbys kæreste?

Sidehandlinger

Nago
Første optrædenKirby's Dream Land 3 (1997)
Seneste optrædenKirby Star Allies (2018, cameo)
Cameo optrædenerKirby 64: The Crystal Shards (2000) Kirby: Planet Robobot (2016) Super Smash Bros.Ultimate (2018)
Relaterede tegnShiro (kæreste)

Dræbte Kirby en gud?

Kirby dræber direkte rædselens Gud i Kirbys eventyr, og hvis ikke, at han i det mindste forsegler ham i meget, meget, lang tid. ... Kirby besejrer det to gange. Én gang mens det var svagt og en gang mens det var på fuld kraft.

Hvem er den svageste Nintendo-karakter?

1 Svag: Dr Mario

Dr. Mario kommer fra action-puslespillet Dr. Mario, hvor han bekæmper sygdomme. Desværre er det ret oplagt, at denne karakter bare er en svagere version af Mario.

Er Meta Knight en Kirby?

Meta Knight (メ タ ナ イ ト, Meta Naito) er en hovedperson og antihelt i Kirby-serien. Han er en ridderlig maskeret sværdmand, der følger hans egen æreskodeks. ... Mens han ser ud til at være af samme art som Kirby, er hans nøjagtige forhold til Kirby ikke kendt med sikkerhed.

bedste referencer i simpsons
The Simpsons: 10 gamle popkulturreferencer, der stadig er perfekt8 James Bond. ... 7 Gudfaren. ... 6 Alf Pogs. ... 5 Psyko. ... 4 Mareridt på Elm Stre...
Simpsons bag kulisserne
Hvilken episode af The Simpsons er baseret på Stranger ting?Hvad er den mest upassende episode af The Simpsons?Hvilken episode er Pennywise i The Simp...
simpsons påskeæg
8 påskeæg fra The Simpsons, du måske har savnetHårklippere. Som det ses i: ”De to fru. ... Principal Skinner som Jean Valjean? Som det ses i: “Homers ...