Tenten

Top ti ting om Tenten fra Naruto

Top ti ting om Tenten fra Naruto
  1. Hvad gjorde Tenten i Naruto?
  2. Hvem giftede Tenten sig med?
  3. Hvad skete der med Tenten i Naruto?
  4. Er Tenten stærkere end Naruto?
  5. Kan Tenten lide Rock Lee?
  6. Er Tenten single?
  7. Hvem er Kibas kone?
  8. Hvem er Nejis kæreste?
  9. Hvem kunne Tenten lide?
  10. Hvem dræbte Neji?
  11. Hvem er Narutos bror?
  12. Er Tenten forelsket i Neji?
  13. Hvem var den 9. Hokage?
  14. Hvem kan Tenten slå?
  15. Har Tenten rinnegan?

Hvad gjorde Tenten i Naruto?

I anime har Tenten vist sig at forsegle mere end bare våben i sine ruller, såsom en branddrage, der eksploderer ved kontakt og en metalkuppel til forsvar mod angreb. Hun kan endda opbevare genstande så store som et skib eller en stor vandmasse.

Hvem giftede Tenten sig med?

Kort sagt: Først troede alle, at Tenten er Rock Lee-kone, men det viste sig, at Tenten endnu ikke er gift. Så Lee giftede sig med en pige ved navn Azami, der er barnebarn af Chen, som også underviste Lee taijutsu på Naruto Shippuden ep-312.

Hvad skete der med Tenten i Naruto?

Selvom Boruto afslører, at Tenten stadig tager på shinobi-missioner årtier efter begivenhederne i den originale serie, afslører det også, at hun har en ny karrierevej. Tenten samler ikke kun intelligens og træner ny shinobi - hun ejer også sin egen virksomhed.

Er Tenten stærkere end Naruto?

Hun er kun to kort fra at blive endnu mere magtfuld end Naruto, men der er et hul i denne teori. Mens Tenten kunne bruge et af våbnene under krigen, siges det at bruge alle fem tager en umenneskelig mængde chakra.

Kan Tenten lide Rock Lee?

I et kapitel af Naruto SD blev Tenten forelsket i Lee.

Er Tenten single?

Temari overtalte dog ikke bare Tenten i deres kamp. I Boruto bliver Temari og Shikamaru gift og har en søn, Shikadai, mens Tenten tilsyneladende forbliver single og ikke har en egen familie. ... Ægteskab er stadig ikke den vigtigste udvikling.

Hvem er Kibas kone?

Kiba er nu gift med Amina Khaleef, og de har et barn sammen. ; D Kom og se hvad Kiba ville synes om dig! Naruto-par og Next Generation Kids til kommende Short Manga Series Sasuke og Sakura.

Hvem er Nejis kæreste?

NejiTen er et relativt populært par i fandomen. Det er en af ​​de mest populære parringer, der involverer Neji, og den mest populære parring, der involverer Tenten. Det understøttes sandsynligvis på grund af deres stærke venskab og deres tillid til hinanden.

Hvem kunne Tenten lide?

Neji er den person, som Tenten kun beundrer og ønsker at imponere og set træne meget med ham alene. Episoden, hvor Tenten har en "crush" på Lee, vises på, hvordan Tenten ville være en bedre kunoichi, og for det andet er et fyldstof.

Hvem dræbte Neji?

Neji blev dræbt af ti haler ufuldkommen form, han døde beskytter hinata og naruto han vidste, når naruto er død, det hele overalt, derfor ofrede han sig selv for naruto.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: う ち は イ タ チ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto manga og anime serien oprettet af Masashi Kishimoto.

Er Tenten forelsket i Neji?

7 Neji & Tenten

Kun nogle få udvalgte som Tenten fandt aldrig en ægte kærlighedsinteresse, mens kun en af ​​de elleve, Neji, endte med at dø som et resultat af den fjerde Shinobi-krig.

Hvem var den 9. Hokage?

Uchiha Sarada er den 9. Hokage.

Hvem kan Tenten slå?

Nej. Hun kunne besejre Sakura og Ino, men der er ingen måde, hvorpå hun kunne slå Hinata, Yoroi, Misumi eller Chouji. Hinata, Yoroi og Misumi er for hurtige til hende og ville dræbe hende i et hit. Hvad Chouji angår, har han bare nok brutal styrke til at blokere det meste af Tentens våben.

Har Tenten rinnegan?

Svaret er nej, hun har det ikke, men billedet ovenfor er legitimt. Dette skete, efter at madara kastede den uendelige tsukuyomi, og alle, der blev ramt af det, "fik" rinnegan. Kun Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi og de edo tensei hokage, der ikke blev påvirket af det, det er derfor, de ikke "fik" rinnegan.

new york romcom
De 10 bedste romantiske komedier i New York City, rangeret (ifølge IMDb)3 søvnløse i Seattle (6.8)4 træk (6.6) ... 5 Opsæt det (6.5) ... 6 Sådan miste...
film i Los Angeles
De bedste Los Angeles-film nogensindeChinatown (1974) ... La La Land (2016) ... The Long Goodbye (1973) ... Mulholland Drive (2001) ... Sunset Bouleva...
old school liste over langsomme papirstop
25 bedste langsomme syltetøj nogensinde'Slow Jam' af Midnight Starr. ... 'Altid & Forever 'af Heatwave. ... 'Jeg og fru. ... 'Stairway to Heaven' ...