Sort

der har sort enke sovet med

der har sort enke sovet med

6 mænd fra Marvel, der har sovet med sort enke...

  1. Hvem hænger sort enke op med?
  2. Fik Captain America og Black Widow tilslutning?
  3. Hvem har Iron Man sovet med?
  4. Har Black Widow en sidekick?
  5. Gik Natasha og Hawkeye sammen?
  6. Har Black Widow og Captain America et barn?
  7. Kysste Steve Rogers sin egen barnebarn?
  8. Fik Steve og Natasha en baby?
  9. Har Natasha Romanoff et barn?
  10. Hvem har Thor sovet med?
  11. Hvem har Deadpool sovet med?
  12. Hvem har hun hulk sov med?

Hvem hænger sort enke op med?

10 Nikolai. Black Widows første romantiske forhold var med en soldat ved navn Nikolai, som hun mødte, mens begge tjente med den russiske hær under 2. verdenskrig. Der er ingen baghistorie om den unge soldat, men Natasha og Nikolai blev forelsket og blev til sidst gift.

Fik Captain America og Black Widow tilslutning?

Mærkeligt nok har der aldrig rigtig været et romantisk forhold mellem Black Widow og Steve Rogers i tegneserierne - men en af ​​Natashas vigtigste romancer er faktisk med Bucky Barnes, som blev Steves efterfølger som Captain America.

Hvem har Iron Man sovet med?

Tony's Angels: 15 People Iron Man har forført

  1. 1 Peberfrugter. Efter at have forladt Stark Industries blev Hogan dødeligt såret af Spymaster i borgerkrigen, og Pepper bad Tony om at tage ham af livsstøtten.
  2. 2 SORT ENKE. ...
  3. 3 SHE-HULK. ...
  4. 4 EMMA FROST. ...
  5. 5 MADAME MASKUE. ...
  6. 6 BETHANY CABE. ...
  7. 7 ANNA WEI. ...
  8. 8 RUMIKO FUJIKAWA. ...

Har Black Widow en sidekick?

Natasha har minder om at studere for at være en ballerina som cover i løbet af denne tid. ... Da hendes Black Widow-træning skred frem, mødte hun (og romantiserede) Captain America's tidligere bedste ven og sidekick, James Buchanan Barnes, som var blevet hjernevasket til at blive snigmorderen kendt som Vintersoldaten.

Gik Natasha og Hawkeye sammen?

Mens de aldrig udtrykkeligt er angivet i filmene, der fører op til Avengers: End Game, har Natasha Romanoff og Clint Barton en romantisk forbindelse, selvom de ikke kunne fuldføre det af forskellige årsager. ... I både tegneserierne og filmene arbejdede Hawkeye og Black Widow sammen som S.H.I.E.L.D.

Har Black Widow og Captain America et barn?

James Rogers var søn af Captain America og Black Widow. Efter James blev født, blev han og resten af ​​hans adopterede søskende i det skjulte skjult i en arktisk base for sikkert at blive rejst af Tony Stark. James sammen med sine andre søskende kendte kun til Avengers gennem Tonys fortællinger om deres tidligere glansdage.

Kysste Steve Rogers sin egen barnebarn?

Han kyssede ikke sit barnebarn. Det ville også gøre Sharon Carter Peggys barnebarn, hvilket hun ikke er. Sharon er Peggys oldebarn, hvilket betyder, at Sharon også er hans store niece på tidslinjen, hvor Cap gifter sig med Peggy. Men da han kyssede hende, vidste han det endnu ikke.

Fik Steve og Natasha en baby?

Næste Avengers

I jord-10943 og jord-555326 universerne, efter at Jordens mægtigste helte bragte fred over hele verden og endelig var fri til at leve normale liv, besluttede Steve og Natasha at leve det liv sammen, da de blev forelsket i hinanden og havde en søn de kaldte James Rogers.

Har Natasha Romanoff et barn?

I dette nye liv har Natasha - som nu går forbi "Natalie" - tilsyneladende en mand ved navn James og en ung søn ved navn Stevie.

Hvem har Thor sovet med?

4 Fortæller Jane Foster, at han snyder hende, mens hun har kræft. Thor har en måde med damerne. Når alt kommer til alt har han stort set sovet med dem alle. Fra Sif til Brunhilde, Hela, Moondragon, Amora og hendes søster Lorelai er hans erobringsliste lige så lang som selve Rainbow Bridge.

Hvem har Deadpool sovet med?

Her er altså 15 kvinder, som Deadpool har haft sex med i tegneserierne gennem årene.

Hvem har hun hulk sov med?

Selvom det ikke var Earth-616 She-Hulk, der sov med Juggernaut, var det Earth-721 She-Hulk.

old school liste over langsomme papirstop
25 bedste langsomme syltetøj nogensinde'Slow Jam' af Midnight Starr. ... 'Altid & Forever 'af Heatwave. ... 'Jeg og fru. ... 'Stairway to Heaven' ...
den person, der har vundet flest oscars er
Skuespillerinden Katharine Hepburn har rekorden for de fleste Oscars for skuespil, efter at have vundet fire Oscar-priser i hele sin karriere og i alt...
bedste dunks 2019
Hvem har flest dunk i NBA 2019 2020?Hvad er den bedste dunk nogensinde?Hvem er den bedste dunker i 2020?Hvem har de bedste dunker i NBA?Hvem har flest...