Lille

Værste smukke små løgnere par

Værste smukke små løgnere par
  1. Hvem er de sidste par i smukke løgnere?
  2. Hvem er det bedste PLL-par?
  3. Hvem er skurkene i smukke løgnere?
  4. Hvad er den mest skræmmende episode af Pretty Little Liars?
  5. Havde Aria og Ezra en baby?
  6. Hvem gifter sig Emily i smukke løgnere?
  7. Hvem er den rigeste smukke lille løgner?
  8. Hvem er den smukkeste lille løgner?
  9. Hvor gammel var arien, da hun sov hos Ezra?
  10. Er Jenna virkelig blind?
  11. Er Jenna god eller dårlig PLL?
  12. Hvem dræbte Ian PLL?
  13. Hvem dræbte Mona?
  14. Hvem er i Alisons grav?
  15. Hvilken episode A afsløres?

Hvem er de sidste par i smukke løgnere?

Selvom det ser ud til, at Emily Fields (Shay Mitchell) har en lykkelig afslutning, da hun og Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) endelig er sammen og også rejser Alis tvillinger, lærer fans nogle triste nyheder i PLL-spin-off The Perfectionists; det viser sig, at disse to ikke klarer sig så godt, og at de måske endda går i stykker.

Hvem er det bedste PLL-par?

Så lad os se tilbage og rangordne de bedste par fra PLL.

  1. 1 Hanna & Caleb. Og så var der Hanna og Caleb Rivers.
  2. 2 Aria & Ezra. Et andet hovedpar ville være Aria og Ezra Fitz. ...
  3. 3 Spencer & Toby. ...
  4. 4 Emily & Maya. ...
  5. 5 Emily & Alison. ...
  6. 6 Mona & Mike. ...
  7. 7 Alison & Lorenzo. ...
  8. 8 Spencer & Marco. ...

Hvem er skurkene i smukke løgnere?

Pretty Little Liars: De 10 bedste skurke, rangeret

  1. 1 CeCe. Endelig afsløredes A efter mange års mysterium at være CeCe.
  2. 2 Alex. Efter CeCe som A var der Alex som A.D. / Uber A, og alt dette involverede en skør baggrundshistorie. ...
  3. 3 bueskytte. ...
  4. 4 Mary. ...
  5. 5 Jenna. ...
  6. 6 Garrett. ...
  7. 7 Ian. ...
  8. 8 Noel. ...

Hvad er den mest skræmmende episode af Pretty Little Liars?

Det indeholder også nogle stort set Halloween-y (og helt uhyggelige) øjeblikke, hvoraf de fleste involverer den afskyelige babydollmaske.

Havde Aria og Ezra en baby?

Efter den anden episode blev det afsløret, at Aria og Ezra adopterede en baby pige, som de kaldte Katherine Ella. Det blev også afsløret, at Arias første bog bliver til en film, der indeholder Reese Witherspoon.

Hvem gifter sig Emily i smukke løgnere?

De officielle slutspillepar er: Hanna Marin er gift med Caleb Rivers. Aria Montgomery er gift med Ezra Fitz. Emily Fields var forlovet med Alison DiLaurentis i finalen.

Hvem er den rigeste smukke lille løgner?

Med en nettoværdi på 10 millioner dollars er Troian Bellisario Pretty Little Liars 'vigtigste rollebesætningsmedlem med flest penge. Celebrity Net Worth bemærker, at hun begyndte at handle, da hun kun var et lille barn og var i en film kaldet Last Rites, der kom ud i 1988.

Hvem er den smukkeste lille løgner?

Som verdens mest lokkende lesbiske løgn på kult-smash Pretty Little Liars ændrer Shay Mitchell tv'ets ansigt - en tweet og Instagram ad gangen.

Hvor gammel var arien, da hun sov hos Ezra?

Aria var 15 i piloten, og Ezra var 22. Jeg er ret sikker på, at de med vilje gjorde Aria 16 for at gøre deres forhold noget mere acceptabelt.

Er Jenna virkelig blind?

I første omgang er Jenna faktisk blind, men i sæson to bliver hun operation, og det løser det, men hun foregiver kun at ikke se, for som hun sagde i en af ​​episoderne, undervurderer folk hende, når hun er "blind", og det faktum, at folk undervurderer hende, hjælper med at beskytte hende, og derfor foregiver hun at være blind, først efter, ...

Er Jenna god eller dårlig PLL?

Jenna er en meget aggressiv og manipulerende person. ... Jenna ser ud til at have været involveret i N.A.T. Klub før Alison forsvandt. Hun var ikke ked af Alisons bortgang og har fortsat med at holde løgnerne på sin radar for at forhindre dem i at afsløre sine hemmeligheder.

Hvem dræbte Ian PLL?

Ian begik selvmord i seriens anden sæson og fik sit forbrydelsessted iscenesat af Mona Vanderwaal. Han var den sekundære antagonist i sæson 1.

Hvem dræbte Mona?

Hun menes af løgnerne at være Alison DiLaurentis. Denne person opbevarede derefter Mona som en personlig Alison-dukke i hendes dukkehus. I "Velkommen til dukkehuset" afsløres det, at Mona faktisk lever og ikke blev dræbt, men kidnappet af "A". I "Game Over, Charles" afsløres det, at CeCe Drake var angriberen.

Hvem er i Alisons grav?

Bethany Young var en 17 år gammel Radley Sanitarium-patient, der vandrede ind på DiLaurentis-ejendommen natten til Alison DiLaurentis 'mordforsøg. Bethany blev ramt over hovedet med en skovl og blev derefter begravet levende af Melissa Hastings, der troede, at hun var en afdød Alison, hvilket resulterede i hendes død.

Hvilken episode A afsløres?

I den sjette sæson episode "Game Over, Charles", afslørede Drake sig selv som Big "A" og afslørede, at hun blev født mandlig og gennemgik kønsskifteoperation.

Top 10 britiske kriminalitetsfilm
De 20 bedste britiske kriminelle film1 af 20. “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) Universal. ... 2 af 20. “Snatch” (2000) Columbia, Sony, Tri...
Top 10 meningsfulde filmeksplosioner i filmhistorien
De bedste eksplosioner i filmhistorienThe Dark Knight (2008)Dødeligt våben 3 (1992)Highlander II: The Quickening (1991)Ride Along (2014)Malone (1987)D...
Top 10 bedste film Oscar-vindere, der kunne have været
Her er 10 nominerede fra dette årti, der kunne have og måske burde have vundet bedste film.1 Saving Private Ryan (1998)2 Good Will Hunting (1997) ... ...